Nyheder 5. december 2015

Emil Thorup scorer kassen på sommerhus

Det tog ikke lang tid at sælge luksushuset i Nordsjælland
(Foto: Dan Mariegaard)

Det tog under tre måneder for TV-værten og møbelarkitekten, Emil Thorup, at få solgt sit luksussommerhus i Vejby nær Tisvildeleje i Nordsjælland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Huset, der er på 140 kvadratmeter, blev sat til salg i september, og nu er en ny ejer klar til at rykke ind i det nybyggede sommerhus, som Emil selv har været med til at bygge, ligesom han har været inde over hver enkelt detalje i det lækre hus.

Oprindelig var planen, at hans mor skulle benytte huset, fordi hun savner lys og udeliv i sin lille lejlighed i København, og at TV-værten selv kunne tage et smut til Vejby, når han trængte til fred fra hovedstaden. Endelig så han huset som en investering.

Og det er så det sidste, huset er endt med at blive.

Han har for travlt med sit møbel-brand til at være i huset og var ked af, at det skulle stå ubrugt hen.

Emil Thorups lækre luksussommerhus blev solgt på under tre måneder.

Da huset blev sat til salg, sagde Emil Thorup til SE og HØR, at han ikke var villig til at sænke prisen fra de 3.950.000 kroner salgsprisen oprindelig lød på.

Men, huset blev solgt for 3,7 millioner kroner så helt stålsat har TV-kendissen ikke været.

Det kan også være, at han har fået en ordning med at kunne benytte huset en gang om året.

Han sagde i september til SE og HØR, at en sådan ordning ville få ham til at overveje at sænke prisen på det spritnye sommerhus.

Det er uvist, præcis hvor meget Emil Thorup har tjent på salget af sommerhuset, men det har næppe kostet mere end 2,7 millioner kroner at købe grunden og opføre huset, så en god rund million i fortjeneste til TV-værten skal det nok være blevet til, så julegaverne til Klara og moderen er sikret.

Sponsoreret indhold