Nyheder10. september 2018

Tragedie! Elsket "Klovn"-karakter er død

OBS! SPOILER! DENNE ARTIKEL AFSLØRER DETAJLER FRA FEMTE AFSNIT! I aftenens afsnit af ”Klovn” må vi sige et evigt farvel til vores alle sammens Pivert, der er omkommet i en frygtelig kummefryser-uheld. Der er formentlig flere fans, der begræder tabet af den ”grande” mand, der elskede brændte Hanne Boel-CD’er og billige kys på strøget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pivert_og_frank.jpg
 (Foto: TV 2)

OBS! SPOILER! DENNE ARTIKEL AFSLØRER DETAJLER FRA FEMTE AFSNIT!

Normalt enten griner vi af eller græmmes vi over Frank og co.

Men i aftenens afsnit af ”Klovn” er vi nok flere, der i stedet er efterladt på grådens rand.

I femte afsnit af ”Klovn” kommer det nemlig frem, at en af seriens mest kendte personligheder – Pivert – ikke længere er iblandt os.

I stedet er han på tragisk vis omkommet i en kummefryser-ulykke – en kummefryser, der vel at mærke stammer fra hans elskede arbejdsplads, Køle -Møller.

Pivert havde angiveligt gemt sig i fryseren under en sommerfest-gemmeleg med sit elskede arbejde, håndtaget til fryseren gik i baglås, og Pivert blev låst inde.

De andre Køle-Møller-kollegaer kunne ikke høre ham og troede, at han var taget hjem. I stedet udåndede han i fryseren.

Vi er nok mange, der begræder tabet af Pivert – for vi kan hurtigt blive enige om, at han har givet os en perlerække af uforglemmelige øjeblikke i ”Klovn”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/pivert.jpg

Pivert i et muntert øjeblik: Han sælger nemlig billige kys på Strøget. Foto: TV 2

Hvem husker ikke:

- da han kom til herremiddag hos Casper og havde medbragt en brændt Hanne Boel-CD som underholdning? Det var endda i samme afsnit, at han endte med at tage et skud heroin…

- da han brugte det meste af sin polterabend på at råbe ”det grande”?

- da han under sin polterabend blev forvandlet til et blommetræ, fordi han havde fortalt sin (hjerneskadede) kæreste, at Casper havde været Iben utro?

- at han giftede sig med Bodil, selv om deres parforhold mildest talt hang i en tynd tråd, efter hun spiste en frugt og blev til en grøntsag?

Hvil i fred, Pivert. Du vil blive savnet!

Du kan se eller gense et af mange højdepunkter med Pivert herunder:

Sponsoreret indhold