Nyheder25. februar 2016

Ekspert: FC Midtjylland må have en god fornemmelse

FC Midtjylland går på banen på Old Trafford med en god fornemmelse, mener fodboldekspert Morten Bruun
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten-bruun2-web0.jpg
 Foto: Discovery Networks

Kampen endte 2-1 og kun storspil af Manchester Uniteds reservemålmand Sergio Romero forhindrede et tredje midtjysk mål i Europa League-opgøret mellem FC Midtjylland og Manchester United i Herning i torsdags. Det gør, at FC Midtjylland kan gå ind til returkampen på Old Trafford torsdag aften med en god fornemmelse, mener Morten Bruun, der er fodboldekspert på 6’eren og glødende Manchester United-fan.

- Midtjyllands muligheder er alle steder. De må kigge tilbage på kampen i torsdags og tænke: ”det her kan lade sig gøre”. De må også have en klar fornemmelse af, at det kan lade sig gøre at score på Old Trafford. Uniteds forsvar var dårligt i torsdags. Det er ikke sandsynligt, at kampen ender 0-0. Så hvis Midtjylland ikke scorer, mener jeg det er temmelig usandsynligt, at de går videre, siger Morten Bruun til SE og HØR.

Fodboldeksperten forventer, at englænderne vil forsøge at blæse de danske gæster omkuld fra kampens start.

- Det bliver nok en kamp, hvor FC Midtjylland griber det mere afventende an end den første kamp. Man må forvente, at Manchester United vil forsøge at blæse Midtjylland omkuld, selv om det på ingen måder lykkedes i den første kamp, fortæller Morten Bruun.

Den erfarne fodboldkommentator giver FC Midtjylland 40 procents chance for vinde samlet over Manchester United. Og hvis det lykkes vil det være blandt de fem største europæiske resultater for dansk klubfodbold nogensinde, mener Bruun.

Zak Egholm og Morten Bruun kommenterer kampen på Old Trafford. Der er optakt på 6’eren fra torsdag kl. 19.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_9.png

Sponsoreret indhold