Nyheder 27. april 2016

Jokeren i retten for kokain-kørsel

Den kendte rapper Jokeren skal i dag i retten for blandt andet kørsel med kokain i blodet
Foto: All Over Press

I dag skal rapperen Jokeren, med det borgerlige navn Jesper Dahl, møde i Københavns Byret, hvor han er tiltalt for narko- og spirituskørsel og narkobesiddelse.

Tilbage i februar sidste år havde den 42-årige rapper en køretur i det indre København midt om natten, som kan komme til at koste ham dyrt.

Ikke noget med, at ”Havnen”-rapperen blev taget med en promille på 0,7 i sin Mercedes, så blev der også fundet spor af kokain i hans blod, som var langt over bagatelgrænsen.

Anklagemyndigheden kræver derfor Jokeren idømt en klækkelig bøde og frakendt sit kørekort.

For at føje spot til skade, så var den kendte rapper også i besiddelse af kokain på den ulyksaglige aften - og så havde han heller ikke kørekort på sig.

Jokeren er ligeledes tiltalt for kokain-besiddelse få dage efter hændelsen hvor han blev stoppet i påvirket tilstand i sin bil.

Oprindeligt var Jokeren sat til at møde i retten tilbage i februar i år, men retsmødet blev udsat, fordi Jokeren ikke havde nogen forsvarer.

Hvis rapperen bliver kendt skyldig i alle anklagepunkter kan bøden løbe op i en månedsløn for Jesper Dahl plus det løse.

Dommen forventes at blive afsagt onsdag formiddag ved 11-tiden.

Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold