Efter drab på Nedim Yasar: To mænd anholdt

Nedim Yasar, th., var vært på programmet \

Nedim Yasar, th., var vært på programmet "Politiradio".

Foto: Radio 24Syv

To mænd anholdt i forbindelse med drabet på Nedim Yasar.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Københavns Politi har i dag foretaget anholdelse af to mænd på henholdsvis 24 og 25 år.

Begge de anholdte mænd sigtes for drab og medvirken til drab på Nedim Yasar d. 19. november 2018.

Politiet har i forbindelse med anholdelserne foretaget ransagning af flere adresser i Storkøbenhavn, og endvidere er der sket ransagning af et bandetilholdssted i Nordsjællands Politikreds.

Der vil i morgen, fredag d. 7. december, ske fremstilling i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil komme med en begæring om dørlukning.

Politiet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse yderligere detaljer om de anholdte, og heller ikke i forhold til om den dræbte og de to anholdte kendte hinanden. 

Politiet kan ligeledes ikke gives yderligere oplysninger om eventuelle fund ved de mange ransagninger.

Politiet efterforsker stadig mulige motiver.

Københavns Politi har tidligere oplyst, at det formodede gerningsvåben var det, man kalder et håndvåben, og vi kan supplerende oplyse, at vi nu formoder, at der tale om en revolver af mindre kaliber. Flugten fra Vibevej er efter politiets opfattelse sket i en blå VW Passat, som forud for drabet har holdt parkeret på Vibevej.

Københavns Politi er stadig meget interesseret i at høre fra vidner, som enten har været på Hejrevej, Glentevej og Vibevej både før og under skudepisoden, og som endnu ikke har talt med politiet.

Politiet vil stadig gerne høre fra personer, som på en eller anden måde ligger inde med viden om drabet eller eventuelle forudgående trusler mod Nedim Yasar.

Vidner kan kontakte Københavns Politi på 114

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close