Nedims kæreste med rørende besked: Det gør ondt i hele min krop

Nedim Yasar blev 31 år.

Nedim Yasar blev 31 år.

Foto: Ritzau Scanpix

Radiovært og tidligere bandemedlem Nedim Yasar døde i går, efter han mandag aften var blevet skudt.

Nu har hans kæreste skrevet en rørende sidste besked til ham.

- Ord kan ikke beskrive de følelser jeg sidder med lige nu. Det gør ondt i hele min krop, når jeg tænker på, at du ikke er her mere og ikke mindst på den måde du blev revet væk fra os på, skriver 20-årige Emilie Riddersholm.
 
Ifølge hendes Facebook-profil nåede de at være kærester en lille måneds tid. 
 
- Du er mit livs kærlighed. Jeg er evigt taknemmelig for vores tid sammen, selvom den var alt for kort. Der er intet i verden jeg ikke ville give for at se dig igen, holde om dig, kysse dig, bare høre din skønne latter. Vores liv sammen skulle først til at begynde og vi havde så mange planer og drømme for vores fremtid. Tak fordi du gjorde mig til den lykkeligste og heldigste pige i verden, skriver Emilie til sit opslag, hvor hun deler to billeder af Nedim. 
 
Artiklen fortsætter efter opslaget

Gerningsmanden er stadig på fri fod

Tirsdag eftermiddag vurderede Københavns Politi, at der var én gerningsmand, og at vedkommende, der var iklædt mørkt tøj, stak af fra gerningsstedet til fods i modsat retning ad Glentevej, end han var kommet.
 
Nedim Yasar var tidligere leder af banden Los Guerreros, men valgte at forlade det hårde miljø og blev en del af et bandeexitprogram.
 
I august 2017 blev han forsøgt overfaldet med kniv på sin bopæl i Lyngby nord for København og fik derefter en såkaldt 'alarmtelefon'. Denne havde han dog ikke på sig, da han i aftes blev dødeligt såret ved skudattentatet.
 
Københavns Politi oplyser, at Nedim Yasar ikke har oplyst politiet om nye trusler, og derfor er politiet særligt interesseret i at tale med personer, der måtte kende til nye trusler mod Nedim Yasar.
 
Gerningsmanden er endnu ikke fanget. 
 
Artiklen fortsætter efter tweetet
Nedim Yasar forlod bandemiljøet tilbage i 2012. Siden har han været en del af politiets exitprogram.
 
Skuddrabet skete i forbindelse med en bogreception på Nedims nye bog "Rødder". 
 
Han var frem til sin død vært på programmet "Politiradio" på Radio 24Syv. 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close