Nyheder16. september 2016

Dyreorganisation raser over Mary: - Hun virker koldhjertet

Den australske dyreværnsorganisation PETA er bestemt ikke tilfreds med, at kronprinsesse Mary forleden blev fotograferet iført sælskind. – Det er endnu ikke gået op for prinsesse Mary, at det at iklæde sig dyr får hende til at se kold-hjertet ud, udtaler dyreorganisationen
https://imgix.seoghoer.dk/media/ef790dba324f4023ab9ffa81900e7231.jpg
 Foto: All Over

Normalt bliver hun hyldet for sin fantastiske tøjstil – og rosen kommer som regel fra både ind- og udland.

Men det er bestemt ikke alle, der er lige imponerede over kronprinsesse Marys tøjstil – i hvert fald har Marys tøjvalg under et nyligt besøg på Grønland nu bragt sindede i kog hos en australsk dyreorganisation.

I august var Mary på besøg på Grønland – og på turen valgte den 44-årig kronprinsesse at bære en dansk designjakke, der blandt andet var fremstillet af sælskind.

Og det er altså ikke blevet positivt modtaget af den australske dyreorganisation PETA, der nu raser over Marys tøjvalg i et interview med det australske medie Daily Mail.

- Selv om der er gjort opmærksom på alle pelsindustriens grusomheder, så er det endnu ikke gået op for prinsesse Mary, at det at iklæde sig dyr får hende til at se kold-hjertet ud og totalt ude af trit, udtaler Ashley Fruno, der er kampagneleder for PETA Australien, til Daily Mail Australia.

Kampagnelederen mener, at det er på tide, at Mary helt dropper at bære pels og skind.

- Størstedelen af det australske folk afskyr pels, og det er på tide, at kronprinsessen stopper med at gå med pels, fortæller Ashley Fruno videre.

https://imgix.seoghoer.dk/mary_1.jpg
 (Foto: Scanpix)

Frakken med sælskind som Mary bar. Foto: Scanpix

Sælskindsfrakken, som holdt Mary varm under hendes tre dage lange besøg i landet, er designet af Jesper Høvring og af mærket Great Greenland. På deres hjemmeside skriver firmaet, at de 'værner om miljøet', og at sælfangerne 'har stor respekt for alt dyreliv'.

Også i 2008 fik Mary kritik af PETA for at have ladet Isabella bære en pels-vest.

Se et galleri med Mary herunder:

Sponsoreret indhold