Nyheder12. juli 2016

Ærlig Mary: - Jeg har svært ved at tage imod anerkendelse

Kronprinsesse Mary fortæller i et åbenhjertigt interview med det australske medie Vogue, at hun har svært ved at tage imod ros og anerkendelse – og så siger hun også, at hun ikke føler sig som en rollemodel, selv om hun håber, hun kan inspirere andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Historien om Mary er dét, mange ville kalde et eventyr. På en tilfældig bar – på en tilfældig aften – mødte hun bogstaveligtalt drømmeprinsen. Hun fik et vaskeægte prinsessebryllup – og har siden forseglet kærligheden til sin kronprins Frederik ved at få fire skønne unger.

Hun arbejder benhårdt som protektor i sin helt egen Mary Fonden, der forsøger at bekæmpe blandt andet mobning, ensomhed og vold i hjemmet. Hun bliver rost til skyerne i både danske og udenlandske medier. Men selv har den 44-årige australskfødte kronprinsesse svært ved at tage imod både anerkendelse og ros.

Det fortæller Mary i et åbenhjertigt interview med det australske magasin Vogue. Magasinet besøgte Danmark og Mary tilbage i maj, hvor der blev taget en række billeder af Mary sammen med familien i deres private gemakker på Amalienborg Slot.

Se billeder af kronprinsesse Mary i galleriet nederst i artiklen.

Jeg vil ikke sige, at jeg er særlig god til at tage imod ros eller anerkendelse. Jeg har et stærkt perfektionistisk træk, hvilket betyder, at hvis jeg for eksempel tænker tilbage på en tale, har jeg tendens til at fokusere på dét, der ikke gik helt rigtigt, i stedet for at alt andet gik godt, fortæller Mary ifølge BT i interviewet med Vogue.

Foruden at stå bag Mary Fonden er kronprinsesse Mary også protektor for en lang række institutioner, foreninger og begivenheder. Blandt andet Hjerteforeningen, Børnehjælpsdagen og Mødrehjælpen. Men trods det hårde arbejde – og de imponerende bedrifter – ser Mary helst ikke sig selv om en rollemodel, fortæller hun i interviewet.

- Det er ikke noget, jeg tænker bevidst over. Men på samme tid er jeg meget optaget af min rolle og mit ansvar. Hvis jeg kan inspirere andre, og hvis andre ser noget i mig, der kan motivere dem, så er det en stor kompliment, fortæller kronprinssen ifølge BT.

Se billeder af kronprinsesse Mary i galleriet herunder:

Billeder af kronprinsesse Mary

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_20.png

Sponsoreret indhold