Nyheder 3. juli 2016

Hele verden elsker Mary som forsidemodel

Den nye udgave af Vogue Australia har kronprinsparret på forsiden
Kaspar Wenstrup

Når den nye udgave af Vogue Australia rammer butikkerne den 11. juli, så er det med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på forsiden.

Og allerede nu ser det ud til, at juli-udgaven af det populære magasin kommer til at gå som varmt brød, for verden over er det nemlig kun lutter af rosende ord, der bliver sagt om Mary.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg tænker, at Frederik skal være virkelig glad for, at han tog på Slip Inn den aften og mødte hende. De har søde børn, der ligner deres forældre, og hun fremstår altid med stil og finesse, skriver en læser på det opslag, som Vogue Australia har lagt på Facebook.

- "Vores prinsesse" er ligeså smuk som Lady Diana. Australien elsker dig, skriver en anden læser på det opslag, som News.Com har lagt op.

Og når man kigger på avisernes hjemmesider, så er der også kun lovprisning til vores kronprinsesse.

En læser på britiske Daily Mail skriver følgende på deres hjemmeside.

- Hun oser af klasse, raffinement og glamour. Helt ubesværet. Her kunne Kate(Middleton, red.) lære noget.

I det store interview med kronprinsparret kommer Mary blandt andet ind på det at være rollemodel.

- Jeg finder det svært at tale om mig selv som rollemodel, fordi jeg tænker, at der er andre mennesker og deres opfattelse af dig, der gør dig til en rollemodel. Det er ikke noget, jeg hele tiden tænker over, men på samme tid er jeg meget opmærksom på min rolle og mit ansvar, siger kronprinsessen til Vogue Australia.

Sponsoreret indhold