Dritkul! Nu kan du komme med i "Skam"!

Det er frem med den store pengepung, hvis du kunne tænke dig at spille med i den norske serie \

Det er frem med den store pengepung, hvis du kunne tænke dig at spille med i den norske serie "Skam".

(Foto: NRK)

Har drømt mange drømme om, hvad du ville gøre, hvis du gik på samme gymnasie som alle personerne fra hitserien "Skam"? Drømmen kan nu blive til virkelighed, men der skal gribes til lommerne. En rolle og optagelser på en hel dag er nemlig noget, du kan byde på i en auktion mellem P3 Norge og Røde Kors. Alle pengene fra autionen går til flygtninge i Norge.

Du kan få din helt egen rolle på Hartvig Nissen Gymnasium, hvor du svælger i den glade gymnasietid. Auktionen på statistrollen er i fuld gang, og det hele kulminerer d. 23. oktober, så man skal skynde sig, hvis man vil have et bud med. 

Buddet på rollen ligger indtil videre på 13.000 norske kroner, hvilket er omkring 10.000 danske kroner. 

Har du ikke helt så høje ambitioner, kan du også byde på noget af det tøj, der har været brugt i sæson to af "Skam". Der er nemlig kluns fra både William og Noora på højkant.

Der er tale om Williams russe-tøj, altså den røde kedeldragt, man har set ham bære i flere afsnit. Buddet på den ligger lige nu på 1300 norske kroner, hvilket ligger lige over 1000 danske kroner. En af Nooras ikoniske sweatere er også med i auktionen, og der ligger buddet på 4500 norske kroner - 3700 danske kroner.

Er du imidlertid hooked på at erhverve dig en statistrolle i serien, skal du være opmærksom på, at du endnu ikke ved, hvad du får med i handlen. Det er nemlig ikke planlagt, hvad rollen skal indebære, da det skal planlægges ud fra, hvem der får rollen og hvordan det passer ind i historien. 

Men en ting er sikkert: Skulle du være så heldig at vinde rollen i serien, medfølger en masse opmærksomhed, da serien især i Danmark har fået masser af seere i løbet af efteråret. Og kurven ser ud til at stige.

SKAM

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close