Nyheder19. oktober 2016

Kronprins Haakons stedsøn med i "Skam"

Så du det? Kronprinsesse Mette-Marits søn Marius har en gæsteoptræden i den ultra populære norske serie "Skam".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette-marit_prins_haakon_og_marius.jpg
 Foto: All Over Press

Det er gået de færreste næsen forbi, at den norske ungdomsserie "Skam" har tiltrukket sig opmærksomhed fra størstedelen af skandinavien. Dog er det langt fra alle, der har lagt mærke til, at der er bånd til det norske kongehus i kultserien, der lige nu er i gang med sin tredje sæson.

Det er kronprinsesse Mette-Marits søn Marius Borg Høiby, der har en gæsteoptræden i det sidste afsnit af anden sæson af serien, nemlig afsnittet med titlen "Vil du flytte sammen med meg?".

Her er der godt gang i en fest på taget af den ejendom, hvor William bor. Til festen får man flere glimt af Marius, men hvis man ikke er helt klar på, hvem han er i serien, har vi fanget ham herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/marius_borg_hoeiby_i_skam_0.jpg
 Foto: NRK

(Foto: NRK)

Med til festen er der også en anden norsk kendis, nemlig sangerinden Astrid S, eller Astrid Smeplass. Hun har for nyligt lagt et billede op på Instagram, hvor hun står sammen med Herman Tømmeraas, der i serien spiller Penetrator-Chris.

Om Astrid og Marius får flere statist-roller i serien er ikke til at sige.

Mette-Marit blev gift med kronprins Haakon i 2001, hvor hun havde efternavnet Høiby. Desuden havde hun fået sønnen Marius med Morten Borg, og Marius var fire år, da han fik norges kronprins til stedfar. Det betyder dog ikke, at Marius har fået en kongelig titel eller er med i kampen om den norske trone. Men han bliver naturligvis stadig inviteret med til diverse kongelige arrangementer.

Den tredje sæson af "Skam" er netop i gang på norsk TV, men man kan følge med op seriens hjemmeside Skam.no, hvor der lægges Instagram-billeder og sms-samtaler ud fra personerne i serien, og det er på samme side, at man kan se de klip, der til sidst udgør det afsnit, der fredag aften bliver vist på NRK i norge.

Umiddelbart efter, at afsnittet har været vist på norsk fjernsyn, vil man kunne se hele afsnittet på "Skam"s hjemmeside.

Sponsoreret indhold