DR Sportens nye pige: Josefine Høgh er pjattet med Aarhus

Josefine Høgh

Josefine Høgh

(Foto: Mikael Rieck)

Mens flere af hendes kollegaer har været skeptiske over at flytte med DR Sporten til Aarhus, er det bestemt ikke tilfældet for stationens nye sportsvært, 28-årige Josefine Høgh.

– Det her er min baghave. Jeg er en af dem, der jubler over, at denne mulighed er kommet til Aarhus! Og jeg synes også, at alle kollegerne heldigvis har taget åbent imod det, lyder det med et smil fra Josefine, da SE og HØR møder hende til indvielsen af det nye studie i Dokk1.

Oprindelig kommer Josefine fra Odense – men i en årrække har den blonde fodboldpige boet i smilets by, hvor hun har taget en kandidatuddannelse i psykologi og tørnet ud for fodboldklubben Skovbakken IK.

– Jeg har altid godt kunnet lide Aarhus, og der kunne jeg kombinere min uddannelse og fodbold. Og så mødte jeg min kæreste, som også er fra Aarhus, så det hele kunne forenes her, jubler Josefine.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Josefine Høgh

28-årige Josefine Høgh er blevet en del af værtsholdet på DR Sporten, hvor hun bl.a. arbejder sammen med eksangriber Peter Møller. (Foto: Mikael Rieck)

– Nu har jeg fået hele mit liv og en kæmpe omgangskreds her, så jeg har ikke planer om at skulle nogen steder, slår hun fast. 

I den jyske hovedstad er der da også rigeligt at se til for den kønne TV-værtinde, som for et par uger siden havde debut på DR-skærmen.

– Jeg har trænet og øvet, så nu er det næste skridt for mig bare at komme på og prøve det! Jeg skal nok kludre i nogle ord, men det er en del af det, og så må man bruge energien på at komme endnu stærkere tilbage, lød det op til debuten. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

28-årige Josefine Høgh er blevet
en del af værtsholdet på DR
Sporten, hvor hun bl.a. arbejder
sammen med eksangriber Peter
Møller.

DR Sportens nye værtshold stiller op i en 2-2-1-opstilling: I forreste forsvar Tina Müller og Josefine Høgh, højre wing er den bundrutinerede Jan Harkamp, 53, venstre wing og tordenstøvle Peter Møller, 45, og i midten, nyindkøbet Kresten Mosbæk, 27. (Foto: Mikael Rieck)

Høgh har det fint med, at der med jobbet også følger noget opmærksomhed.

– Jeg har været vant til, at min far (den tidligere OB- og landsholdsmålmand Lars Høgh, red.) er blevet stoppet på gaden, og det er heldigvis gode oplevelser, jeg har. Nogle gange kan det godt være, man ikke har overskuddet, men så finder man jo sin egen vej ud af det – og nu må vi også se, hvor kendt et ansigt jeg overhovedet bliver, siger hun og fortsætter: 

– Jeg er heldigvis ikke så forfængelig. Jeg kan sgu godt gå uden makeup og med håret i en knold. Så må folk genkende mig eller ej – det rører mig ikke så meget. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close