"Ditte og Louise"-trailer for fræk til Facebook: Se den nye her

For Ditte Hansen og Louise Mieritz er eftertænksomhed og selvcensur er en by i Rusland.

For Ditte Hansen og Louise Mieritz er eftertænksomhed og selvcensur er en by i Rusland.

Foto: Dan Mariegaard

Gennem to sæsoner havde vi fornøjelsen af Ditte og Louise, der forsøgte at skabe sig karrierere som skuespiller - som oftest mislykket.

Men nu vender de to kvinder tilbage for at fortsætte kampen om at blive respekterede i filmbranchen i spillefilmen, som kommer til september.

For nylig kom den officielle trailer til filmen, men noget gik galt, da den skulle promoveres.

Indholdet i traileren var nemlig for pikant for Facebook, så folkene bag filmen kunne ikke få lov at dele den på det sociale medie.

Derfor har de valgt at lave en ny version af traileren.

Se den nye version her:
(Artiklen fortsætter under videoen)

Det ser dog indtil videre ud som om, at de endnu engang lykkedes med at mislykkedes. I hvert fald er den officielle trailer - hvis muligt - endnu mere vanvittigt og hylende morsomt end forventet.

Indtil videre kan vi se, at Ditte vælger at klæde sig ud som en mand for at få en filmrolle. Det ser også ud til, at det lykkes hende at snyde dem alle og spille med i filmen.

Men hvis vi kender Ditte og Louise ret, så bliver det nok afsløret på et tidspunkt.

"I DITTE & LOUISE tages de tåkrummende pinligheder til hidtil uprøvede yderligheder, og universet fra tv-serien bredes ud som spillefilm i en alt-eller-intet-fortælling, hvor alt er på spil, skriver Nordisk Film om den kommende bioagraffilm.

Se den originale trailer herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close