Rolf Sørensen: Overvejer sin fremtid i "Vild med dans"

Det blev ikke til stole-, men borddans, da Rolf Sørensen i går dansede i \

Det blev ikke til stole-, men borddans, da Rolf Sørensen i går dansede i "Vild med dans" med en fibersprængning i det ene ben.

Foto: Thomas Laursen

I går i "Vild med dans" dansede Rolf Sørensen, 53, det meste af sin jive siddende på et bord og med en stok i den ene hånd. 

Dommerne kvitterede også med sølle fem point, men seerstemmerne reddede den pensionerede cykelrytter, og i stedet blev det skiløberen Laila Friis-Salling, der måtte stille danseskoene

Aftenens "Vild med dans"-resultat afløste en veritabel storm af utilfredse SE og HØR-læsere, der på Facebook ytrede, at det var Rolf Sørensen, der skulle have haft sin sidste aften i det populære danseprogram.

Og da SE og HØR taler med Rolf Sørensen efter programmet, afslører den tidligere pedaltramper da også, at han overvejer sin fremtid i "Vild med dans". 

Rolf Sørensen slår fast, at hvis han stadig skal gå med stok i næste uge, "så kommer han i hvert fald ikke". 

- Jeg skal overveje, hvad der skal ske, tilføjer han om sin situation. 

- Nu skal jeg lige sunde mig og mærke efter og sandsynligvis til en læge i morgen, som kan kigge på det, eventuelt scanne det igen for at se, om det er i bedring, fortæller Rolf Sørensen. 

- Er det i bedring, tager vi kampen op, forsikrer han. 

Se interviewet med Rolf Sørensen og Karina Frimodt herunder - artiklen fortsætter under klippet:

Skandale! Vanvittigt! Unfair! Det er bare nogle af de ord, som SE og HØRs læsere slynger afsted mod TV 2 og især Rolf Sørensen, efter den pensionerede cykelrytter gik videre i "Vild med dans" fredag aften.

Torsdag kunne SE og HØR fortælle, at Rolf var blevet skadet under en træning, men at han alligevel stillede til start, når fredagsballet løb over skærmen dagen efter. En fibersprængning i læggen kunne ikke stoppe den hårdtkæmpende pedallegende.

Men måske burde han selv have sagt stop?

Det mener en del seere i hvert fald.

Usportsligt

På SE og HØRs Facebook-side bliver der ikke lagt fingre i mellem, når de hardcore "Vild med dans"-fans skriver om Rolfs videre avancement.

Her er et udpluk af de kommentarer, som læserne har skrevet til artiklen om, at Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard blev stemt ud af "Vild med dans" - og at Rolf Sørensen gik videre.

- Rolf burde være smidt ud! Det er bare ikke fair det der. Det har jo INTET med dans at gøre, skriver Maria A.

- Rolf har aldrig kunnet danse, og i dag var han skadet og kunne slet ikke danse. Alligevel stemmer alle hans fans på ham. Fandme usportsligt! Jeg havde taget hatten af for Rolf, hvis han havde trukket sig. Men ak og ve, den store sportsmand humper glad afsted, skriver Lone K.

Artiklen fortsætter efter billedet

Rolf Sørensen havde brug for både stok og partner Karina Frimodts hjælp fredag aften. Foto: Thomas Laursen

- Fuldstændig langt ude. Rolf Sørensen burde have så meget respekt for de andre dansere, at han havde trukket sig. Det er Allan Simonsen om igen … Stakkel Laila og Morten, det var bestemt ikke fair, skriver Ulla H.

Skandale, TV 2!

Det er dog ikke kun Rolf, der får knap så pæne ord med på vejen.

Også TV 2 må lægge øre til, at seerne er mildest talt rasende over aftenens program og resultat.

- Hold kæft, det er dårligt TV, når en som Rolf får lov til at blive, skriver Helle I.

- Skandale, TV 2. En stor parodi, skriver Gitte M.

De fleste af de over 140 kommentarer, i skrivende stund, indeholder den ene sviner efter den anden til Rolf Sørensen og TV 2. Mange peger også på, at vi har at gøre med en ny "Allan Simonsen"-sag i "Vild med dans".

Sportsmand ind til benet

Hvis det på nogen måde kan trøste Rolf og TV2, så er det ikke alle, der er klar til at gribe høtyven og faklen for at kræve, at Danmarks mest vindende cykelrytter bliver kylet ud af "Vild med dans", som var han blevet taget med en sprøjte doping i ballen under Tour de France.

Artiklen fortsætter efter billedet

Rolf om kæmpede sig i gennem "Vild med dans" med uvurderlig hjælp fra både sin stok og sin partner Karina Frimodt. Foto: Thomas Laursen.

Der er også et par stykker, som støtter den garvede rytter.

- Nu må i holde op. Det er da ikke Rolf, der bestemmer, at han går videre. Han er bestemt en sportsmand, og så er dans ikke hans stærke side. Nu er han med, så har han vel også ret til at deltage, skriver Irene L.

- Hold nu op! Det er et underholdningsprogram, ikke en professionel dansekonkurrence … Rolf får masser af stemmer, fordi vi åbenbart er mange, som elsker ham. Og ja, jeg stemte på ham, og jeg gør det gerne igen. Han giver aldrig op, skriver Randi C.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close