Klaus Riskær: Det skal vores søn hedde

Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen har været sammen med 27-årige Anna Pia Lykke Ring siden i sommer. De venter barn til august.

Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen har været sammen med 27-årige Anna Pia Lykke Ring siden i sommer. De venter barn til august.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Netop hjemvendt efter et par måneder i Buenos Aires og Rio de Janeiro var det en veloplagt 63-årig Klaus Riskær Pedersen, som mødte op til premieren på filmen ”Sankt Bernhard Syndikatet” i Empire-biografen på Nørrebro.

– Det går fantastisk! Vi er jo i fuld gang med forberedelserne til at føde et barn den 11. august. Det bliver en dreng, og han skal hedde Adam.

– Og hvis der engang kommer en søster, skal hun ikke hedde Eva, lød det humørfyldt fra Klaus Riskær.

Den kommende dreng er iværksætterens 6. barn, men det første med 27-årige Anna Pia Lykke Ring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Klaus Riskær Pedersen

Det bliver en dreng, og han skal hedde Adam, lød det fra Klaus Riskær Pedersen til premieren på filmen ”Sankt Bernhard Syndikatet” i Empire-biografen på Nørrebro. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men selv om erhvervsmanden har prøvet at blive far en del gange før, kommer han ikke til at assistere kæresten ved selve fødslen.

– Jeg mener jo stadig, at man godt kan være med til fødslen, men at man ved det allersidste lige kan trække sig ud, tage en kop kaffe og komme tilbage igen.

– Det er Anna heldigvis enig med mig i, fortalte Riskær.

– Jeg synes, det er meget rart, at jeg er med derude – og så ved den aktive fødsel er der andet at tænke på.

– Det er et kontroversielt emne, som har været diskuteret meget. Men det fastholder jeg altså – så gammeldags er jeg.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close