Nyheder13. marts 2018

Klaus Riskær venter barn med 27-årig kæreste

Inden længe bliver Riskær 63 år, men det forhindrer ham ikke i at få endnu et barn og give sin i forvejen fem børn endnu en søskende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-47606_cis_p0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I slutningen af 2018 bliver 62-årige Klaus Riskær far for sjette gang, når hans 27-årige kæreste nedkommer med parrets første fælles barn. Det skriver HER&NU.

- Det er korrekt, at Anna og jeg har belsuttet at få et barn sammen. Det gik så lidt hurtigere, end man kunne håbe på, men træning gør jo mester, som man siger, lyder det fra Riskær til HER&NU.

Det har tilsyneladende været Klaus Riskærs ønske at få abrn nummer seks, og så har det også noget med kæresten Anne at gøre.

Ifølge finansmanden var det hans kærestes ønske at få børn, og han var indforstået med, at det kan være et krav, når man vælger at være sammen med en kvinde på 27.

Men udover at have seks børn, så har Klaus Riskær også et barnebarn, der er omkring ni måneder og som altså vil være ældre end sin onkel eller faster.

Hans ældste søn Frederik gjorde sidste år Klaus til farfar, da han fik sønnen Cornelius.

Anna og Klaus mødte hinanden til en middag i sommer, og de har nærmest boet sammen lige siden, fortæller Klaus, der er 36 år ældre end Anna.

- Jeg nærmer mig jo sidste udløbsdag på, at jeg kan være bekendt at lave små babyer. Og selv om Picasso og Charlie Chaplin vist lavede børn til de var i slutningen af 80øerne, så syne sjeg, at der bør være en teknisk sandsynlighed for, at børn kan vokse op med deres biologiske far, lyder det fra Riskær, der vil være 81 år, når barnet fylder 18.

Klaus Riskær blev første gang far til Frederik, som altså nu selv er far. Han fik sammen med sin første kone Anne-Mette sønnerne Frederik og Christian.

Han var senere gift med Jill, som han ikke fik børn med, men i 2007 blev han far igen, da hans daværende kæreste Mette-Marie Thomsen fødte sønnen Kristoffer.

Han har endnu en søn, der hedder Christopher (blot stavet anderledes) med engelske Jamsin Dahlu, der ifølge Riskær først fortalte ham om drengen, da han var to år.

Og senest har han fået datteren Isabella med Laura Petersen i 2014.

Klaus og Anna bor i øjeblikket sammen i Buenos Aires i Argentina. Riskær er her involveret i en virksomhed, der producerer medicinsk canabis.

null

Sponsoreret indhold