Nyheder2. december 2018

Susse Wold: Det skal der ske når vi dør

Susse Wold og Bent Mejding vil gerne have deres aske spredt udover havet, når parret dør
https://imgix.seoghoer.dk/bent_mejding_og_susse_wold2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den 80-årige skuespiller afslører i sin nye bog "Bevægelse", hvor parret gerne vil ende deres dage, når Susse og gemalen, Bent Mejding, går bort.

Det skriver BT.

Susse Wold og Bent Mejding er i mere end 30 år været flittige gæster på Hawaii, og det er grunden til, at parret gerne vil have spredt deres aske udover havet.

Parret er sågar blevet gift på den smukke vulkanø.

Det virker til, at Susse Wold har tænkt store tanker om, hvorfor der netop er havet, som bliver begravelsessted.

Og her er Hawaii selvfølgelig med i ligningen.

- På Hawaii siger man, at havet har samme pH-værdi som det fostervand, vi alle har ligget i. Derfor er det en naturlig afslutning på livet, at man bliver givet tilbage til havet. Der kommer en cirkel i dit liv, hvor fødsel og død kædes sammen. Det synes jeg er meget, meget smukt, siger Susse Wold.

https://imgix.seoghoer.dk/susse_wold_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Her sidder Susse Wold med sin nye bog "Bevægelse". (Foto: Kasper Wenstrup)

Den folkekære skuespiller fortæller ligeledes i bogen, at hun tror, at der er mere end himmel og jord.

Og det er måske grunden til hendes filosofiske tilgang.

- Jeg er stensikker på, at der findes noget, der er større end mig. Så kan du kalde det Gud, Buddha, Jesus, Shiva, det er jeg ligeglad med. Jeg ved, at der er noget, der er større end mig, siger hun.

Susse Wold og Bent Mejding har optrådt på de skrå brædder i årtier, og Susse ser ikke ud til at have mistet sin legende tilgang til livet.

Den 80-årige skuespiller fortæller ligeledes i sin nye bog, at det er hendes elskede ferieø afslappende måde at se livet på, der tiltrækker hende.

- Jeg får et mentalt løft, når jeg er der. 'Ha" i ordet 'Hawaii' betyder åndedræt og livskraft, og det er præcis det, jeg føler, når jeg kommer til øerne. Jeg får et åndedræt, og jeg får livskraft. Om jeg så trækker det fra de store bjerge eller fra havet, eller om jeg ser en vidunderlig hula-danser, der fortæller eventyr med kroppen, så føler jeg mig meget levende, siger hun.

Sponsoreret indhold