Nyheder20. marts 2018

Farvel til Fie: Det skal der nu ske i "Badehotellet"

Manuskriptforfatterne bag "Badehotellet" har længe vidst, at Rosalinde Mynster, der spiller stuespigen Fie, stoppede i TV-serien, og de har allerede en plan klar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/184317.jpg
 Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Tidligere i dag kom det frem, at Rosalinde Mynster, der spiller stuepigen Fie i "Badehotellet", efter fem sæsoner ikke vender tilbage i sjette sæson af den populære TV 2-serie.

Nu fortæller forfatterparret bag "Badehotellet", Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, hvad der kommer til at ske i serien, der denne sæson blev set af 1,7 mio. danskere.

- Vi hal længe vidst, at Rosalinde efter sæson fem havde lyst til at prøve noget andet. Det har vi fuld forståelse for. Fem år er lang tid for en ung skuespiller, lyder det i en kommentar til SE og HØR om den 27-årige skuespillers exit.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet, og det har været en fornøjelse at se både hende og den karakter, hun spiller, vokse gennem de fem sæsoner. Nu er det tid for både Rosalinde og for Fie at komme videre. Sidstnævnte flyttede som bekendt i sidste afsnit til Newcastle, lyder det yderligere fra Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, der tilføjer, at de allerede har en plan for den kommende sæson af "Badehotellet" klar.

- Det skønne ved "Badehotellet" er, at det er et ensemble-spil, men det er jo samtidig et hotel. Når nogen rejser, flytter nye ind. Vi glæder os til at vende tilbage i sæson seks, hvor handlingen springer frem til sommeren 1939. Det bliver et gensyn med langt de fleste, og nye ansigter vil komme til, lover forfatterne.

I går aftes rullede sidste afsnit af sæson fem af "Badehotellet" over skærmen, og når sjette sæson får premiere i 2019, så bliver det uden Rosalinde Mynster, der spiller stuepigen Fie, på rollelisten.

I en mail bekræfter den 27-årige skuespiller over for BT, at hun efter fem sæsoner tjekker ud af "Badehotellet".

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den nye sæson. Jeg elsker hele "Badehotellet"-familien meget højt, lyder det i Mynsters mail til BT.

I mailen fortæller hun desuden, at hun er glad og stolt over, at hun var med i hele fem sæsoner af TV-serien, der denne sæson har haft 1,7 mio. seere.

Den unge skuespiller fortæller, at der intet dramatisk er ved hendes exit fra "Badehotellet".

- Jeg var meget ung, da "Badehotellet" gik i gang, og beslutningen om ikke at fortsætter bunder udelukkende i en følelse af at have fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere. Jeg glæder mig til at følge sæson 6, men fra den anden side af skærmen, lyder det i hendes mail til BT.

På Rosalinde Mynsters Instagram kan man se, at hun for tiden er ved at indspille filmen "I krig og kærlighed", der foregår under Første Verdenskrig.

Sponsoreret indhold