"Badehotellet" vender tilbage med ny sæson

(Foto: TV 2)

I ugevis har der været hundredevis af spørsgmål fra nysgerrige seere, der vil vide, om der ville komme en sjette sæson af TV2-serien "Badehotellet".

I aftes rullede sidste afsnit af sæson fem over skærmen, og det er derfor også nærliggende at finde ud af, om det hele slutter her.

Og seriens fans kan nu ånde lettet op, for selvfølgelig er det ikke slut med at tjekke ind på det populære hotel. Det skriver TV2.

Næsten 1,7 millioner mennesker har fulgt med i Fie, Hr. Weise, Fru Frigh og alle de andres liv på "Badehotellet", og vi også får lov at følge dem i 2019.

- Mange har gættet på, om fortællingen om "Badehotellet" slutter her. Det gør den ikke, siger forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV2

På den ene side vender vi tilbage, men på samme tid bliver det også et helt nyt badehotel, der atter kommer på skærmen i 2019.

For der er nemlig gået seks år, siden vi besøgte Andersens Badehotel sidst, og der er derfor sket en hel del, når den nye sæson kommer. Sjette sæson starter i 1939.

- Vi kommer op i en meget dramatisk tid, der bliver udfordrende på en helt ny måde for det lille badehotel, fortæller forfatterne, der også afslører, at mange af de samme karakterer vender tilbage.

Og de understreger dog også, at serien ikke skifter karakter.

- For så ville det ikke være "Badehotellet", lyder det.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close