Efter festlig finale: Det skal danserne på fredag

(Foto: Claus Poulsen)

I fire måneder har fredagens finalister fyret den af foran kameraet og i træningslokalet uge efter uge i forberedelser til Vild med dans.

Bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner, Morten Kjeldgaard, og skuespiller Mille Dinesen og hendes partner, Mads Vad, har været dedikeret til intens salsa, samba og cha-cha-cha hver eneste fredag, men nu er den populære ugedag pludselig helt fri for de fire.

- Vi har jo danset og trænet hele tiden, så jeg tror, det er meget godt man tager en stille og rolig nedtrapning fra at have travlt. Jeg skal også slappe af, men det bliver ikke i næste uge, siger skuespiller Mille Dinesen, der forlod Forum Horsens fredag med en andenplads.

Hun skal være i Aalborg på fredag, hvor hun skal holde et foredrag og en bogsignering.

- Jeg har heldigvis travlt i næste uge. Det, tror jeg, er meget godt, for ellers bliver skiftet så stort, netop fordi, dansetræningen har været så intens, siger hun.

Hendes partner, Mads Vad, afslører, at hans fredag kommer til at foregå i et par varme arme.

- På næste fredag skal jeg ligge sammen med min kæreste på min sofa, og så skal vi bare hygge os, siger Mads Vad.

Det sejrende dansepar, Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard, har slet ikke gjort sig tanker om, hvad de skal på deres første frie fredag i fire måneder.

- Jeg ved det faktisk ikke, jeg har ingen planer. Jo, jeg skal i byen. Jeg skal helt sikkert i byen, griner den sejrende superdanser Morten Kjeldgaard.

Fredagens finale var femte gang, Morten Kjeldgaard deltog og altså første gang, han med hjælp fra Sarah Mahfoud fik lov at tage trofæet hjem.

/ritzau/FOKUS

Se billeder fra finalebraget i Horsens herunder:

Vild med dans finalen i Horsens 25. november 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close