Nyheder11. juli 2016

'Vild med dans'-stjerne får nyt navn: Det hedder Mie Moltke nu

’Vild med dans’-stjernen Mie Moltke hylder sin afdøde mormor ved at ændre sit navn. Hun har ikke været ved numerolog, men afslører, at hun alligevel har fået nogle spirituelle venner til at kigge det nye navn igennem. Se, hvad hun nu hedder, her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-43975.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det er blevet ganske populært at skifte navn. Nogle gør det, fordi de ikke kan lide dét navn, de har i forvejen. Andre vælger at gøre det, fordi de har fundet et navn, der passer dem bedre.

Og så er der også dem, der vælger at ændre deres navn, fordi de ønsker at hylde nogen, de kender. Dén kategori hører den professionelle danser Mie Moltke.

Den 34-årige ’Vild med dans’-stjerne har således valgt at hylde sin afdøde mormor ved at ændre sit navn. Nu hedder hun ikke bare Mie Moltke. Nu hedder hun Mie Martha Moltke.

Det fortæller ’Vild med dans’-stjernen til TV 2:

- Jeg har taget det efter min mormor, som hed Elsa Martha. Hun døde for nylig af alderdom, men jeg nåede heldigvis at få fortalt hende, at jeg har taget hendes pigenavn. Min mor gjorde det samme for nogle år tilbage, så jeg synes, det er rigtig dejligt, at det er noget, min mor og jeg nu har sammen for at mindes min mormor, siger Mie Moltke til TV 2.

Mie Martha Moltke har ikke været et smut forbi en numerolog for at få undersøgt, om navnet vil fungere. Men hun afslører over for TV 2, at hendes spirituelle venner har sagt, at navnet vil gøre noget godt for hende.

Og det kan Mie Martha Molthe allerede mærke, fortæller hun til TV 2.

- Man kan sige meget om alt det med navneændringer. Men for mig gør det en forskel, at jeg hedder noget andet. Det giver mig en fornemmelse af, at noget har ændret sig i mit liv, siger hun.

Sidste år dansede Mie Martha Moltke sammen med James Sampson i det populære danseprogram. Parret endte på en femteplads.

Du kan se billeder fra deres danse i galleriet herunder:

Vild med dans 2015 - Mie Molthe og James Sampson

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_18.png

Sponsoreret indhold