Mie Moltke: Usundt forhold

Lai har ændret Mies liv til det bedre

Lai har ændret Mies liv til det bedre

Foto: All OverDen frække dansers liv har ændret sig på mange områder, siden hun mødte sin mand Lai Yde under Vild med dans for snart 6 år siden. Det fortæller hun til FEMINA i denne uge:

Se Mie og Lai i undertøj

- Jeg er selvfølgelig sindssygt stolt af at være mor - at se Mio gør mig bare glad og stolt. Så er jeg ret stolt af at have bevæget mig fra en tidligere tilværelse, hvor jeg virkelig ikke havde noget sundt forhold til min egen krop, ikke prioriterede mig selv særlig højt og ikke kunne se nogen værdi i nydelse og overgivelse - til, at jeg i dag har et helt andet forhold til mig selv som kvinde, til det at have en krop og sætte pris på alt det, den kan og er, til at mærke lyst og mærke stor nydelse og føle mig fri, når jeg giver slip.

Dårlig til at sætte grænser
Der er dog stadig noget som den 32-årige danser stadig er dårlig til. Hun ville nemlig gerne være bedre til at sætte grænser.

- Noget mere fandenivoldskhed. Det træk, hvor man siger lige, hvad der passer én - sætter sine grænser og på ingen måde er i tvivl. Dér kan jeg helt sikkert godt være for blød og blive i tvivl - så det træk hos folk, hvor de uden at tøve bare sætter sin fod ned lige dér, hvor det passer dem - det gad jeg da godt have bare lidt mere af indimellem, siger Mie Moltke til FEMINA.

Se hvem der også havde et usundt forhold til sin krop

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close