Mie Moltke taler ud om tantra

I et åbenhjertigt interview vil Mie Moltke gerne afmystificere tantrabegrebet

I et åbenhjertigt interview vil Mie Moltke gerne afmystificere tantrabegrebet

Foto: All Over

Da Mie Moltke deltog i Vild med dans i 2007, blev hun sat sammen med skuespilleren Lai Yde. Parret forelskede sig, og hele Danmark kunne i medierne følge udviklingen i forholdet, der især blev interessant, da det kom frem, at de 2 hyggede sig med tantrasex.

- Jeg ved ikke lige, hvor dét kom fra, men tantra er en gammel, spirituel filosofi, som Lai var interesseret i, allerede inden vi mødte hinanden, fortæller danseren til Alt for damerne og fortsætter:

- Og det er rigtigt, at tantra underkender ikke, at vi som mennesker også har en seksualitet. Men det blev blæst op, som om vi laver alle mulige underlige ting - og det gør vi altså ikke. Min familie skulle også sluge den, de var sådan: "Hvad er nu det for noget, hvorfor skal vi lige høre om det?"

Læs også: Sådan scorede hun Lai

Mie Moltke fortæller, at hun er blevet meget interesseret i det spirituelle, og at hun og Lai, som hun netop har giftet sig med, også har været på tantralejr. Om baggrunden for at tale ud om emnet nu siger hun:

- Jeg håber, at folk bliver nysgerrige og inspirerede til selv at undersøge tantra, for mange forhold kunne have godt af det. Men jeg vil gerne afmystificere alt det seksuelle, for tantra handler dybest set om det ægte kærlighedsmøde: Både mødet med én selv - at turde vise flere facetter, blive mere sand og hel. Og så mødet mellem den mandlige og kvindelige energi, forklarer Mie Moltke og uddyber:

- Vi er forskellige - så hvorfor kæmpe imod det, hvorfor ikke overgive os til, at mænd er mænd - og nogle gange totalt uforståelige for os? Og at vi selv er kvinder - og så finde ud af, hvad vores kvindelighed egentlig rummer.

Læs også: Sved mellem balderne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close