Nyheder 5. april 2018

Stephania Potalivo afslører bryllupsdato

"Mercur"-stjernen får et rigtig sommerbryllup
Foto: Dan Mariegaard

Tidligere på året afslørede Stephania Potalivo, 31, at hun og hendes forlovede, restauratøren Nils Petter Bro, havde fastsat en dato for deres bryllup, men dengang ville den smukke skuespiller stadig holde det præcise tidspunkt for sig selv.

Nu afslører skuespilleren, der netop nu er aktuel i TV-serien "Mercur", hvornår hun skal giftes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi skal giftes den 23. juni. Jeg har aldrig haft en rigtig fed sankthansaften, så nu tager vi revanche, fortæller skuespilleren, der blev forlovet i maj, til BILLED-BLADET.

"Sjit Happens"-stjernen fortæller desuden, at hun til kirkebrylluppet skal giftes i en kjole fra "Say Yes to the Dress"-frontmanden Jesper Høvring.

Det er ikke kun et kommende bryllup, der lige nu spreder glæde hjemme hos Stephania Potalivo og hendes kommende mand. Parret er nemlig netop blevet "forældre" til en lille hund, som de hat valgt at kalde Jessie.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Vi er begge fuldstændig hundegale, og her på det sidste er vi gået i skoven bare for at kigge på hunde! Det er helt gakgak, og faktisk er jeg mega allergisk, fortæller Potalivo til BILLED-BLADET.

Derfor har hun valgt en allergivenlig race, men hvis det står til skuespilleren, så er Jessie enebarn lidt endnu.

- Jeg vil rigtig gerne have et barn med Nils Petter. I mit arbejde er der aldrig et godt tidspunkt, men selvfølgelig skal vi have børn, slår hun fast.

Se flere billeder af Stephania Potalivo i galleriet:

Pivfrække Stephania Potalivo

Sponsoreret indhold