Nyheder9. oktober 2015

Ena fik hadsk besked: - Det er skide sjovt at se en tyk danse

Ena Spottag modtog i weekenden en særdeles hadsk besked i sin private Facebook-indbakke. En person, hun ikke kender, skrev blandt andet, at hun synes, det er ”skide sjovt at se en tyk danse”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_4-2015-538-cpo.jpg
 Claus Poulsen

Fredag efter fredag har hun danset rundt på ”Vild med dans”-gulvet og høstet rosende ord fra dommerne – og danskerne har troligt sendt hende direkte videre i det populære program.

Men i weekenden landede der en besked i skuespillerinden Ena Spottags Facebook-indbakke, som bestemt ikke var glædelig. Den var decideret hadsk.

En kvinde, som skuespillerinden ikke kender, skrev, at hun slet ikke kunne forstå, hvordan Ena Spottag kunne være med i ”Vild med dans”, fordi ”du er så tyk”.

- Folk der er så tykke de plejer ikke at udstille sig på den måde du gør, står der ifølge i det hadefulde brev, som Ena Spottog efterfølgende lagde på sin Facebook-væg.

- Du var pisse elendig da du startede men kom dog lidt efter det på et tidspunkt. Men jeg fatter ikke du er der endnu. Det er skide sjovt at se en tyk danse så fortsæt du bare vi andre har lidt at grine af hahaha, lyder det videre i det hadefulde brev.

Ena Spottog offentliggjorde efterfølgende brevet på sin Facebook-væg. Her er det sidenhen strømmet ind med varme ord og ros til skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra "Badehotellet" på TV 2.

- Misundelse kan være en grim ting, specielt når det er så hårdt ved dig som man kan læse det er, jeg får næsten helt medlidenhed med dig i stedet for at blive forarget....Kære Ena, bare fortsæt det fantastiske arbejde du gør, du er en skøn og dejlig kvinde som gør VMD endnu mere værd at se på. Hele familien herhjemme krydser fingre for dig hver fredag aften, skriver én fan blandt andet.

Ena Spottag skal igen i aften på dansegulvet i ”Vild med dans”. Hun danser med partneren Thomas Evers.

Sponsoreret indhold