Nyheder3. oktober 2015

Tak for dansen: Katrine og Aslak er ude af "Vild med dans"

Katrine og Aslak måtte som det fjerde par forlade "Vild med dans" - få det fulde overblik over aftenens danseshow lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_cpo7911.jpg

Dansefesten sluttede fredag aften for Katrine og Aslak. Parret røg ud, efter at de havde forsøgt at imponere dommerne og danserne med deres salsa. Men parret fandt aldrig helt rytmen.

Dommerne gav dem aftenens laveste antal point – i alt 10 – og heller ikke danskerne var imponerede nok over den tidligere håndboldspiller og hendes partner.

Parret røg i omdans mod James og Mie, som altså gik videre. Aslak har tidligere danset i den libanesiske ”Vild med dans”, hvor det dér lykkedes ham at hive en førsteplads hjem.

Men sådan skulle det altså ikke gå for ham i den danske udgave af danseprogrammet.

Fredagens ”Vild med dans” bød fredag aften på fire forskellige danse. Der skulle således kæmpes i alt fra vals og salsa til tango og cha cha cha.

Og for første gang i denne sæson blev hele fire par belønnet med 20 point eller derover. Både Stephania og Morten, Patrick og Jenna, Karen og Michael samt Søs og Mads imponerede dommerne og fik over 20 point i sæsonens fjerde program.

Du kan se billeder fra aftenens "Vild med dans" i galleriet øverst i artiklen.

Aftenens første par på gulvet var James og hans partner Mie. Parret har gennem hele showet høstet masser af rosende ord og høje point fra de fire dommere.

Og denne aften var der igen flotte ord fra dommerne, som gav parret i alt 14 point for deres vals, som de dansede til Birdys ”Skinny Love”.

Næste par på gulvet var Katrine og Aslak, som forsøgte at imponere dommerne med en salsa danset til Enrique Iglesias’ ”Bailando”. Parret kunne dog ikke helt imponere de fire dommere, som kvitterede med i alt 10 point.

Lidt flere point var der til Ena og hendes dansepartner Thomas. De dansede klædt i sort en tango til Sarah Connors ”Just One Last Dance” – og koreografien var specielt noget, som dommerne lagde mærke til.

- Når du har været med så mange år, forventes det også, lød det fra Anne Laxholm, som gav parret hele fem point. I alt kunne Ena og Thomas forlade dansegulvet med i alt 15 point.

-BB: J du har så meget musik i dig. Du har så meget dans i din krop. Jeg synes, du var genial. Jeg synes, du var en babydoll.

- Jeg var vild med jer. Tillykke, lød de meget rosende ord fra Britt Bendixen, og hun fik i sandhed opbakning fra sin kollega Jens Werner:

- Jeg har aldrig nogensinde set nogen nydanser i program fire levere en cha cha, som man normalt først leverer i program syv eller otte. Jeg kan ikke være i min lille krop. Det er fantastisk, sagde Jens Werner, før parret lod sig hylde med hele 22 point fra de fire dommere.

Også Patrick og Jenna fik høje point for deres dans. I sidste uge endte de i omdans, men denne fredag kunne de forlade showet med hele 20 point for deres salsa, som de dansede til Madonnas ”I’m Going Bananas”.

Karen og hendes partner Michael dansede en salsa, som også faldt i god jord hos de fire dommere.

- Jeg tror, det her var jeres bedste dans til dato, lød det blandt andet fra Nikolaj Hübbe. Også Jens Werner syntes, at Karen og Michael havde den bedste dans til dato.

Parret fik flotte 23 point – aftenens højeste.

Sådan fordelte pointene sig:

James & Mie: 14 (i omdans)

Katrine & Aslak: 10 (i omdans - ude af “Vild med dans”)

Ena & Thomas: 15

Stephania & Morten: 22

Chris & Luise: 12

Patrick & Jenna: 20

Sharin & Frederik: 14

John & Karina: 18

Karen & Michael: 23

Søs & Mads: 21

Sponsoreret indhold