Det brugte Ciano den kvarte million på

Ciano løb med sejren i \

Ciano løb med sejren i "Et ton cash" og vandt 250.000 kroner

Foto: All OverEn kvart million kroner lyder umiddelbart af meget, men spørger man Ciano, der i foråret løb med sejren i "Et ton cash", kan de vist hurtigt få ben at gå på.

Det afslører hans kæreste Maria Kassandra på sin blog, hvor hun fortæller, hvad han har brugt sit kvarte "ton cash" på.

- Han har brugt pengene på mange ting. Han har betalt noget gæld ned, så han faktisk er helt gældfri nu, skriver hun.

Men udover at være fornuftig og komme af med gælden, så blev der altså også plads til at forkæle de nærmeste i stor stil.

- Han har købt nogle fine gaver til sine forældre og søskende. Han tog Maria (Hylleberg, red.) med ud på en velfortjent shoppingtur i Odense, og så gav han hende en cykel, som hun ønskede sig, skriver Maria Kassandra på bloggen.


Maria Hylleberg, som blev nummer to i "Et ton cash", fik både en spritny cykel og en shoppingtur af Ciano (Foto: Maria Kassandra)

Familien var ikke de eneste, der fik glæde af sejren i TV-programmet, det gjorde Cianos norsk-græske kæreste naturligvis også selv.

- Og så har han taget mig med ud på nogle fantastiske ferieoplevelser.

- Vi skulle egentlig rejse til Miami d. 20 juni, men da der blev spået regn hele slutningen af juni, så ville jeg hellere rejse til verdens bedste ferieland, Grækenland og fejre min fødselsdag der.

Parret startede og sluttede ferien i Athen og ø-hoppede så rundt til de mest romantiske smørhuller i havet rundt om Grækenland.


Ciano lignede bestemt en, der nød det græske, turkisblå vand ved øen Mykonos (Foto: Maria Kassandra)

Både Mykonos, Santorini og Naxos, hvor de fejrede Maria Kassandras 23-års fødselsdag, men hverken hun eller Ciano fik rejsekuller af de mange græske øer. Så efter blot et par dage hjemme i hhv. Oslo og København stod den igen på en flyvetur.

Denne gang gik turen til Nice, hvor de lejede en bil og kørte rundt i det sydfranske og i Italien. Og mon ikke den kvarte million så også er brugt.

LÆS OGSÅ: Ciano efter sejren: Kæresten skal forkæles

LÆS OGSÅ: Ciano vandt "Et ton cash": Nu er det slut med reality
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close