Caroline Wozniacki: Det bliver et intimt bryllup

28-årige Caroline Wozniacki er yderst hemmelighedsfuld, når det gælder brylluppet med 35-årige David Lee. Hun afslører dog nu, at det bliver et lille et af slagsen.

28-årige Caroline Wozniacki er yderst hemmelighedsfuld, når det gælder brylluppet med 35-årige David Lee. Hun afslører dog nu, at det bliver et lille et af slagsen.

(Foto: All Over Press)

Hvis man havde troet, at 28-årige Caroline Wozniackis forestående bryllup med 35-årige David Lee ville blive et kæmpe tilløbsstykke med hundredvis af celebre gæster og kendisser i hobetal, kan man nok godt tro om igen.

Tennisstjernen, som ellers er meget tilbageholdende med oplysninger om den store dag, afslører nemlig nu, at det vil blive et mindre arrangement.

– Vi holder det for os selv. Alt, jeg kan sige, er, at det vil blive et ret lille bryllup, siger Wozniacki ifølge E! News i et interview med magasinet Hamptons.

– Vi glæder os rigtig meget til det. Jeg kan ikke sige meget mere end det, tilføjer den danske serveskønhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Wozniacki

Det er bestemt ikke af økonomiske årsager, at Wozniacki har valgt at holde et lille bryllup. Verdenstoeren har nemlig inkasseret over 200 mio. kr. alene i præmiepenge – dertil kommer det, hun har tjent på sponsoraftaler med bl.a. adidas og Rolex. (Foto: All Over Press)

Fra mega til mini

Det lille, intime bryllup står i skarp kontrast til den kæmpefest, Wozniacki havde i støbeskeen, da hun i 2014 skulle giftes med golfminiputten Rory McIlroy.

Rygterne svirrede om et overdådigt bryllup, som ifølge Fox Sports skulle finde sted i New York.

Dengang kunne SE og HØR også berette om en gæsteliste på 400 personer – og en fest til intet mindre end 50 millioner kr.

Planerne faldt dog fra hinanden, da nordirske McIlroy pludselig fik kolde fødder, efter at invitationerne var blevet sendt ud – og den danske Miss Sunshine stod tilbage med et knust hjerte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det vides ikke, hvem der skal kreere Caroline Wozniackis bryllups kjole – men i interviewet med Hamptons nævner hun designerne Stella McCartney og Victoria Beckham som to af sine yndlinge. (Foto: All Over Press)

Stadig hemmelige

Det er for længst helet, og det var en jublende Caroline Wozniacki, som i november sidste år fremviste en gigantisk forlovelsesring på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

(Foto: Instagram (Caroline Wozniacki))

– I går var den lykkeligste dag i mit liv, da jeg sagde ja til min soulmate, skrev tennisstjernen, efter at den tidligere basketballspiller havde friet til hende i ferieparadiset Bora Bora.

Med de seneste udtalelser om det lille bryllup er planlægningen af Caroline Wozniacki og David Lees store dag altså i fuld gang – men både hvor og præcis hvornår festen skal holdes, holder parret stadig for sig selv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close