Nyheder24. august 2018

Caroline Wozniacki: Det bliver et intimt bryllup

Danske Miss Sunshine Caroline Wozniacki siger inden længe ja til sin store kærlighed David Lee ved et forholdsvis lille bryllup.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_wozniacki_og_david_lee_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hvis man havde troet, at 28-årige Caroline Wozniackis forestående bryllup med 35-årige David Lee ville blive et kæmpe tilløbsstykke med hundredvis af celebre gæster og kendisser i hobetal, kan man nok godt tro om igen.

Tennisstjernen, som ellers er meget tilbageholdende med oplysninger om den store dag, afslører nemlig nu, at det vil blive et mindre arrangement.

– Vi holder det for os selv. Alt, jeg kan sige, er, at det vil blive et ret lille bryllup, siger Wozniacki ifølge E! News i et interview med magasinet Hamptons.

– Vi glæder os rigtig meget til det. Jeg kan ikke sige meget mere end det, tilføjer den danske serveskønhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_wozniacki_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er bestemt ikke af økonomiske årsager, at Wozniacki har valgt at holde et lille bryllup. Verdenstoeren har nemlig inkasseret over 200 mio. kr. alene i præmiepenge – dertil kommer det, hun har tjent på sponsoraftaler med bl.a. adidas og Rolex. (Foto: All Over Press)

Fra mega til mini

Det lille, intime bryllup står i skarp kontrast til den kæmpefest, Wozniacki havde i støbeskeen, da hun i 2014 skulle giftes med golfminiputten Rory McIlroy.

Rygterne svirrede om et overdådigt bryllup, som ifølge Fox Sports skulle finde sted i New York.

Dengang kunne SE og HØR også berette om en gæsteliste på 400 personer – og en fest til intet mindre end 50 millioner kr.

Planerne faldt dog fra hinanden, da nordirske McIlroy pludselig fik kolde fødder, efter at invitationerne var blevet sendt ud – og den danske Miss Sunshine stod tilbage med et knust hjerte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_wozniacki_4.jpg
 (Foto: All Over Press)
Det vides ikke, hvem der skal kreere Caroline Wozniackis bryllups kjole – men i interviewet med Hamptons nævner hun designerne Stella McCartney og Victoria Beckham som to af sine yndlinge. (Foto: All Over Press)

Stadig hemmelige

Det er for længst helet, og det var en jublende Caroline Wozniacki, som i november sidste år fremviste en gigantisk forlovelsesring på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

(Foto: Instagram (Caroline Wozniacki))

– I går var den lykkeligste dag i mit liv, da jeg sagde ja til min soulmate, skrev tennisstjernen, efter at den tidligere basketballspiller havde friet til hende i ferieparadiset Bora Bora.

Med de seneste udtalelser om det lille bryllup er planlægningen af Caroline Wozniacki og David Lees store dag altså i fuld gang – men både hvor og præcis hvornår festen skal holdes, holder parret stadig for sig selv.

Sponsoreret indhold