Nyheder15. juli 2016

Desværre piger, Emil og Theis er optaget

De to ungersvende har begge fået kærester på deres jordomsejling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/163198.jpg
 Foto: TV2

Hvis du gik og håbede på, at du lige skulle have dig et stykke med Emil eller Theis fra "Kurs mod fjerne kyster", så kan du godt tro om igen.

De to gutter, der netop er kommet hjem til Danmark, afslørede nemlig ved deres hjemkomst, at de ikke længere er singler.

- Vi har fundet et par rigtig søde kærester på vores vej. Men den må vi tage en anden gang, lyder det med et smil fra Emil til TV2, da de anløber Toldboden i København.

Det er efterhånden tre år siden, at Emil og Theis tog ud på deres livs rejse. En rejse, som vi har kunnet følge tæt på TV2.

I dag er de så kommet hjem, og der var samlet flere hundrede københavnere ved havnen for at tage imod de populære drenge.

Men selvom de har været længe på havet, og har haft masser af tid til at tænke over livet, så er de stadig usikre på, hvad fremtiden bringer.

- Jeg troede, jeg skulle sejle ud og blive klogere på, hvad jeg skal. Men jeg tror,vi begge er rimelige blanke på, hvad vi skal. Først skal vi bare lande efter en meget lang rejse og lige synke det hele, siger Emil til TV2.

Se flere billeder i galleriet

Kurs mod fjerne kyster 2016

Sponsoreret indhold