Nyheder8. september 2018

Derfor viser Christiane og L.O.C. ikke billeder af sønnen

Christiane Schaumburg-Müller og gemalen L.O.C. viser meget sjældent sønnike frem, og det er der en ganske særlig forklaring på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180518_mr_ninja_010.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Siden Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. for snart to år siden blev forældre for første gang, er det ikke mange billeder, vi har fået lov til at se af sønnen Constantin.

Og det er der en helt særlig grund til.

For selvom mor og far er store stjerner, så behøver sønnike ikke nødvendigvis at blive det.

Det fortæller Christiane i et interview med ALT for Damerne.

– Både min mand og jeg er kendte, og det betyder, at vores søn kan blive kendt og populær overnight – om han vil det eller ej. Vi har ikke lyst til at proppe den popularitet ned over hovedet på ham, han skal have lov til at være anonym og selv bestemme, når han når dertil. Det har været et meget bevidst valg at holde ham fra de sociale medier, og hvis han selv har lyst til at være på, når han er gammel nok, må han gerne det, men vi opfordrer ham ikke til det, fortæller Christiane til ugebladet.

Hun fortæller også, at hun skelner mellem sit personlige og sit private liv. Derfor deler hun ikke mange ting om det, der omhandler privatlivet, som sønnen Constantin går ind under.

Christiane har dog ikke helt undladt at vise billeder af sønnen. Han har nemlig været vist frem på hendes Instagram et par gange i løbet af de sidste to år.

Artiklen fortsætter efter billedet

Vejen til at blive forældre var ikke snorlige for Christiane og L.O.C.

De to meldte i sommeren 2015 ud, at de skulle skilles, men i foråret 2016 var parret atter sammen og kunne afsløre, at de ventede en søn.

Siden da har kærligheden blomstret på ny, og der er da heller ingen tvivl om, at powerparret vil være forældre igen.

– Vi har tænkt over, at vi skal have flere børn, men lige nu er der så meget andet, så det er ikke lige nu. Men vi skal have flere børn, fortalte Christiane til SE og HØR sidste år.

Også L.O.C. er klar til at få flere børn.

- Jeg vil jo gerne have hele det der irske fodboldhold, fortalte L.O.C. tidligere i år til ChriChri.

- Men det sjove er, at normalt er folk lidt afskrækkede lige bagefter, de har fået den første. Det har jeg slet ikke haft, tilføjede rapperen i interviewet.

Se flere billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder

Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold