Christiane og L.O.C. skal skilles

Foto: All Over

Foto: All Over

Et af Danmarks mest celebre par har valgt at gå hver til sit. Tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor danner ikke længere par.

- Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skulle skrive. Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit, skriver Christiane Schaumburg-Müller på sin Instagram-profil.

- Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning og noget, man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget. 

Stadig venner

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte, skriver hun.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på. Men hårdt det er det, skriver tv-værtinden, der i december 2012 blev gift med rapperen.

Hvorfor hun vælger at dele den triste nyhed på sin Instagramprofil, fortæller hun også.

- Det er også en underlig ting at skulle delagtiggøre andre i på det her tidspunkt. Men da vi som par altid har fået en helt utrolig opbakning fra jer derude, er det også på sin plads, at i hører det fra mig direkte i stedet for, I hører det andre steder fra, skriver hun.

Parrets pr-manager, Salli Mortensen, bekræfter overfor Ritzau Fokus, at parret går fra hinanden og fortæller, at de ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close