Nyheder16. juli 2016

Derfor forlod han Danmarks rigeste kvinde

Danmarks rigeste kvinde, 39-årige Sofie Kirk Kristiansen, er blevet erstattet af en ti år yngre skønhed – der havde Lego-familiens privatfly som arbejdsplads
Derfor forlod han Danmarks rigeste kvinde
 Foto: ALL OVER

Det lå ligesom i luften, at Christopher Kiær Thomsen – manden, som var gift med Danmarks rigeste kvinde – skulle slå pjalterne sammen med stewardessen, der havde adgang til Lego-familiens privatfly.

Christina Rehnquist var nemlig ansat som flyværtinde i Air Alsie, som håndterede en stor flåde af kostbare privatfly – blandt andet Legos.

For få dage siden flyttede Christopher Kiær Thomsen, 38, officielt ind i Christina Rehnquists 172-kvadratmeters gule toplanshus i Juelsminde. Christopher, som har læst jura, og Danmarks rigeste kvinde Sofie Kirk Kristiansen gik fra hinanden for godt halvandet år siden.

De var gift i næsten ti år og blev forældre til to børn.

Bonusmor for milliardarvinger

Ingen ønskede i slutningen af 2014 at forklare, hvad der lå bag bruddet, men med Christopher Kiær Thomsens flytning til Christinas barndomshjem i Juelsminde går kabalen op: En af kronprinsparrets venner valgte sin styrtende rige hustru fra til fordel for en yngre model.

Selv om den 29-årige stewardesse Christina Rehnquist endnu har forældrerollen til gode, så bliver hun nu bonusmor for Sofie Kirk Kristiansen og Christopher Kiær Thomsens to børn.

Sofie Kirk Kristiansens afløser er uddannet indkøbsassistent i et typehusfirma, og ifølge et interview med Ugeavisen Vejle har hun rejst jorden rundt som flyværtinde for Sønderborg-firmaet Air Alsie – et firma, som sørger for drift, vedligehold og bemanding af omkring 20 luksuriøse privatfly, der ejes af privatpersoner og virksomheder – heriblandt Lego.

Elsker riffeljagt

– Diskretion er det, vi lever af. Som ansatte har vi strenge instrukser om ikke at fortælle om de enkelte kunder. Det er simpelthen fyringsgrund, hvis vi ”plaprer”, afslører Christina Rehnquist i interviewet med ugeavisen.

I dag arbejder Christina Rehnquist for familiefirmaet Milton Huse og sådan præsenteres hun på firmaets hjemmeside.
I dag arbejder Christina Rehnquist for familiefirmaet Milton Huse og sådan præsenteres hun på firmaets hjemmeside.
 Foto: Milton Huse

– Men jeg må godt fortælle, at vi flyver med udenlandske royale, regeringsmedlemmer, oliemagnater, rock- og sportsstjerner. Men allerflest forretningsfolk fra hele verden. Jeg møder en masse spændende mennesker, ser verden og oplever rigtig meget, fortæller Christina.

SE og HØR vil gerne høre mere om, hvordan parret mødtes, men en opringning til Christina Rehnquist resulterer udelukkende i udbruddet: – Det har jeg ingen kommentarer til.

På Air Alsies hjemmeside præsenterer hendes arbejdsgiver et Lego-fly som en del af flyflåden.

Christina Rehnquist er ligesom Sofie Kirk Kristiansen glad for natur og heste. Stewardessen fra Juelsminde rider og elsker at gå på riffeljagt. Air Alsie oplyser, at Christina Rehnquist ikke længere er ansat i firmaet.

Sponsoreret indhold