Kendte2. oktober 2015

Stewardesse knaldede 433 gange på fly – tjente en formue

En stewardesse brugte tiden på andet end at servicere flypassagerer, når hun var på arbejde. Hun opholdt sig mest på toilettet, hvor hun knaldede hungrende passagerer og blev betalt for det. Nu er festen dog slut, og stewardessen er blevet fyret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.e4nhe3.jpg
 All Over

En stewardesses job er at servicere og underholde flypassagererne.

Men en stewardesse tog muligvis sit job lidt for seriøst. I hvert fald gik hun ”all in”, når hun ville glæde især de mandlige gæster i luften.

For stewardessen, der arbejdede for et saudiarabisk flyselskab, nøjedes nemlig ikke med at servere lunken vin og udkogte færdigretter.

Næh… hun knaldede simpelthen også en (stor) håndfuld mandlige passagerer – og hun modtog oveni hatten betaling for det.

Stewardessen blev for nyligt knaldet (… altså opdaget, ikke bollet) af sine kolleger og er nu blevet fyret, skriver det britiske medie Daily Mail.

Inden da nåede hun dog at hygge sig gevaldigt, mens hun arbejdede. Hele 433 gange tog hun således en mandlig gæst med ud på toilettet, og da hun hver gang tog omkring 15.000 danske kroner for hyggeriet, endte hun altså med et ”løn-tillæg” på hele 6.495.000 kroner.

Det er endnu ikke kommet frem, hvilken flyselskab stewardessen kom fra. Men ifølge Daily Mail blev hun opdaget, da hun (endnu engang) var i gang med at knalde en passager i ti kilometers højde.

Hun blev fyret på stedet. Om der kommer et retsligt efterspil, melder historien intet om.

Sponsoreret indhold