Casper og Frank på nye eventyr: Der kommer ENDNU en 'Klovn'-film

Casper Christensen og Frank Hvam vil gerne lave endnu en \

Casper Christensen og Frank Hvam vil gerne lave endnu en "Klovn"-film.

(Foto: Thomas Laursen)

Sidder man med abstinenser efter endnu en tåkrummende omgang 'Klovn', efter at 'Klovn Forever' har taget sin sejrsgang på de danske fjernsynsskærme, behøver man ikke længere at frygte for fremtiden.

Casper Christensen har nemlig højhelligt lovet, at der kommer endnu en 'Klovn'-film til samlingen.

Mandag fortalte Casper Christensen og Frank Hvam, at de arbejder på en 80'er-komedie med navnet 'De første danske jordbær'. Arbejdet går strålende, men Casper Christensen afslører, at arbejdet med den nye film kun har kastet brænde på bålet i forhold til at lave endnu en 'Klovn'-film. 

- Frank og jeg havde lyst til at skifte 'Klovn' ud med noget andet for en kort periode. Men det at vi har kastet os over en helt anden type komedie, har faktisk givet os ekstra lyst til at lave 'Klovn', siger Casper Christensen til BT.

Både 'Klovn - The Movie' og 'Klovn Forever' blev flittigt set i de danske biografer, ligesom seriens seks sæsonener havde en kæmpe fanskare. Konceptet for serien og filmene er sågar blevet solgt til USA. Her har den originale serie også været vist, og nu skal den laves som en remake. 

Indtil den næste 'Klovn'-film kommer, kan man glæde sig over komikerparrets nyeste projekt, 'De første danske jordbær'. Her skal Casper og Frank nemlig også have de bærende hovedroller, ligesom man kender det fra 'Klovn'.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close