Nyheder2. marts 2018

Joakim Ingversen: Der er pres på hjemmefra

Joakim Ingversen erkender, at forventningerne er tårnhøje, når han agerer barselsvikar for sin viv Sofie Linde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180223_tsl_x_factor_live_show_0005_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I aften indtager Joakim Ingversen, 30, atter "X Factor"-scenen, mens hustruen Sofie Linde, 28, bliver hjemme med lille Trine, der kom til verden i midten af februar.

I går var "X Factor"-barselsvikaren gæst i DR's "Aftenshowet", hvor han fortalte lidt mere om, hvorfor parret besluttede sig for, at farmand skulle overtage mors job for en stund.

- Hjemme hos os arbejder vi altid sammen, så vi blev bare enige om at sige "lad os få det her til at fungere", fortalte Ingversen i "Aftenshowet".

Den nybagte far indrømmede dog, at det var hårdt at efterlade mor og datter hjemme i lejligheden på Østerbro.

- Jeg savner hende jo helt sindssygt! Men det er jo kun om fredagen, og så drøner jeg jo hjem lige sp snart, programmet er slut, lød det fra TV-værten.

Sofie Linde er en garvet "X Factor"-vært, og Joakim Ingversen indrømmede også, at han hans kone havde sat barren højt.

- Selvfølgelig er der pres på hjemmefra, men det var ikke det, jeg tænkte på, da jeg gik ind på scenen. Jeg skulle jo ikke gå ind og være Sofie, jeg skulle gå ind og være mig selv, slog Ingversen fast.

Helt op til Sofie Lindes termin var der uvished omkring, hvad der skulle ske med hendes værtsrolle i "X Factor", når live showsene gik i gang.

Kort efter hun havde født meldte DR ud, at det blev Joakim Ingversen, der skulle træde til som barselsvikar.

DR har ikke skullet lede længe efter en vært til at overtage tjansen fra Sofie Linde, da "X Factor"'s første live-show løb af stablen fredag i sidste uge.

Det blev nemlig Sofie Lindes mand, Joakim Ingversen, der gik på scenen i stedet for den nybagte mor.

Det afslørede DR i en pressemeddelelse.

- Jeg er jo kæmpe "X Factor"-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte "X Factor"-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, fortalte Joakim i pressemeddelelsen.

Joakim skulle alligevel have været på arbejde på fredag. Han skulle nemlig have været vært på "Ultra Factor" på DR Ultra fredag aften, men der er nu hentet forstærkning ind til at afløse ham.

Det bliver den erfarne vært Jacob Riising, der tager "Ultra Factor"-tjansen fredag.

Det bliver også Joakim Ingversen, der går på scenen i aften, når "X Factor" vises på DR 1 kl. 20.

Sponsoreret indhold