Nyheder21. september 2015

Casper og Isabel: Der er kun ét problem med aldersforskellen

Der er 18 års forskel mellem Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen, men parret tænker aldrig på aldersforskellen. – Der er kun ét problem i det, fortæller komikerkongen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-16482.jpg
 Lars H. Laursen

De mødte hinanden, da Isabel Friis-Mikkelsen blev ansat som Casper Christensens assistent i 2010. Og selvom der var 18 års forskel på dem, begyndte kærligheden at blomstre.

Sidste år sagde Isabel og Casper så ja til hinanden ved et romantisk bryllup i Vor Frue Kirke i København.

Samme år flyttede de ind i en hvid villa på en stille sidegade til Gl. Kongevej i København. Og nu tænker de på at udvide familien med en lille ny. Alder og aldersforskellen er hvert fald ikke noget, de tænker på, fortæller parret i et stort interview med Eurowoman:

- Alder er udvisket. Der er kun ét problem i det. Vi er jo godt klar over, at det ikke er sikkert, vi lever lige længe, siger Casper til Eurowoman, inden hans 18 år yngre kone supplerer:

- Det kan da godt være, det er mig, der kradser af først. Der er også gode ting ved vores aldersforskel. Du er meget mere rolig nu, siger hun til Eurowoman.

Casper Christensen er ikke sen til at give sin kone ret. Han fortæller, at han ikke er sikker på, at forholdet mellem de to havde fungeret, hvis han havde været ligeså ung som sin kone.

- Hvis vi havde mødt hinanden, og vi begge havde været 28, havde jeg nok ikke været helt så interesseret i denne her opsætning. Hvis man skal slå ned på noget, så er du lidt ældre end mig. Du er lidt mere old school, end jeg er. Altså, Isabel laver nok mest mad, og det er mig, der ordner poolen, siger Casper i interviewet med Eurowoman.

Sponsoreret indhold