Mascha om at flytte til Jylland: Der er ingen vej udenom

Mascha Vang vil ligesom de fleste andre kendte gerne være i fred, når hun er på ferie. Men fred skulle hun ikke få, da hun var på ferie i Bulgarien med en tidligere kæreste.

Mascha Vang vil ligesom de fleste andre kendte gerne være i fred, når hun er på ferie. Men fred skulle hun ikke få, da hun var på ferie i Bulgarien med en tidligere kæreste.

(Foto: Dan Mariegaard)

For omkring et halvt år siden blev Mascha Vang kærester med jagerpiloten Troels Krohn-Dehli.

Siden er det kun gået fremad for parret, og nu presser et naturligt spørgsmål sig på.

Skal Mascha pakke sydfrygterne og flytte til Kolding, hvor Troels bor med sine to børn.

- Jeg tænker næsten ikke på andet for tiden, det er som om det ligger i baghovedet hele tiden, og snører lidt i maven. Vi kommer jo ikke rigtig udenom, at jeg har fundet en kæreste der bor i Kolding, starter Mascha på sin blog.

Mascha bor sammen med datteren Hollie Nolia i København, men der mangler noget i deres tilværelse.

- Jeg kan ikke, ikke vågne op ved siden af den mand hver morgen, det er jeg bare nødt til.

Til trods for savnet til Troels, står Mascha i noget af et dilemma. For der er en særlig grund til, at det er ekstra svært for den lille familie at flytte til Kolding.

- Men vigtigst af alt, det sted Hollie Nolia har hendes far. Hver anden fredag eftermiddag til mandag morgen, og hver anden torsdag eftermiddag til fredag morgen. Han kommer ofte lige forbi til kaffe og hej, eller bare fordi han er i nærheden, og farmor er også sød til at hjælpe hvis vi har svært ved at få det hele til at hænge sammen, eller jeg lige skal en tur i biffen.

- Nej, I kan tro jeg ikke umiddelbart har lyst til at flytte herfra. Det er her vores liv er, og laver jeg den obligatoriske plus/minus liste, så er den meget lang på Københavnersiden. Faktisk, så står der kun én eneste ting på Kolding siden. Og det er altså ikke fordi der er noget galt med Kolding, lyder det fra den 39-årige mor.

I sidste ende må Mascha nok erkende, at hvis hun vil være sammen med Troels, så er der ikke nogen vej udenom Kolding.

- Jeg har prøvet at finde en masse praktiske løsninger, men jeg er ikke interesseret i at have to hjem, eller et langdistanceforhold. Det er enten eller, længere er den ikke, og vi ved jo nok allesammen godt at jeg ikke rigtig har noget valg.

Om Mascha har taget sin endelige beslutning, fortæller hun ikke noget om endnu.

Mascha fortalte selv på sin blog i april, at hun havde fået en ny kæreste, efter en masse rygter var begyndt at svirre. 

Hun havde egentlig planlagt at holde det for sig selv, men til sidst måtte hun fortælle, hvem den heldige er.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close