Nyheder29. maj 2017

Dennis Knudsen jubler: Bliver hundefar

Kendisfrisøren Dennis Knudsen har i mange år sukket efter familieforøgelse. Nu får han lov at øve sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_11.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Om en måneds tid bliver 54-årige Dennis Knudsen far – ganske vist ikke til en baby, som han længe har ønsket sig, men til et kuld hvalpe.

Den ene af hans to elskede bichon havanais-hunde, Lady, er med hvalpe, men det er ikke hans anden hund Messi, der er faderen.

– Faderen er en fræk hanhund med alle papirer i orden, og det var kærlighed ved første blik. De parrede sig to gange i løbet af en weekend, og så var Lady gravid. Hun er blevet scannet, og der er i hvert fald to hvalpe på billedet, fortæller en glad Dennis Knudsen til SE og HØR.

– Men en hund som Lady kan få op til otte hvalpe, så jeg ved ikke, hvad der venter. Det er en overraskelse, lyder det fra stylisten.

Fødslen finder sandsynligvis sted på Dennis’ egen fødselsdag i begyndelsen af juni, og derefter planlægger stylisten at holde ”barselsorlov”.

– Til den tid er jeg lige blevet færdig med optagelserne til en ny von Trier-film, og i slutningen af juli begynder optagelserne på Bille Augusts filmatisering af ”Lykke-Per”, så timingen er god. Og måske beholder jeg selv en af hvalpene. Nu får vi at se. Jeg glæder mig helt vildt til at blive hundefar, jubler Dennis.

Sponsoreret indhold