Nyheder18. oktober 2017

Anton fra ”Den store bagedyst”: Nu bliver jeg genkendt

Når 21-årige Anton fra Gentofte går tur med familiens nyeste medlem, vinker og hilser de forbipasserende gerne på den tærteglade amatørbager.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den-store-bagesdyst-anton03.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mange danskere sidder klinet til sofaen for at følge ”Den store bagedyst” hver onsdag, og det kan programmets yngste deltager Anton Dahl Grue mærke, når han sætter snoren i hundehvalpen Melnir og går en tur på stierne i Gentofte.

– Det er lidt skørt. Da jeg købte ind, blev jeg genkendt, og da jeg var på arbejde, vinkede folk og sagde hej til mig, fortæller den 21-årige fyr, der stadig har base hjemme hos forældrene, lillesøster og det nyeste medlem, som sørger for at aktivere Anton under interviewet med SE og HØR.

– Vi har haft ham i en uge. Vi har haft en cockerspaniel før. Det er primært mine forældre og min søster, der går ture med ham. Jeg gik ud af gymnasiet for et år siden, og så var jeg et halvt år på højskole. Og det næste halve år fyldte bagedysten ret meget, så det har været fedt at have masser af tid til at øve sig og bare være i køkkenet, griner Anton.

Det var netop under opholdet på højskolen, at han meldte sig til det populære DR1-program.

– Jeg har aldrig prøvet at komme med før. Det var en ven, der skrev til mig, om jeg ikke skulle være med. Jeg tænkte: ”Hvorfor ikke give det en chance?”. Jeg blev udvalgt til castingen, og så mødte jeg op med en lagkage med glace og chokoladepynt. Jeg ville sætte barren højt til at starte med.

Følg Anton og resten af deltagerne i "Den store bagedyst" hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Læs hele interviewet med Anton Dahl Grue i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se alle deltagerne i dette års "Den store bagedyst" i galleriet.

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Se Anton fortælle om sin "maskinpark" i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold