Nyheder 1. juni 2016

Den Skaldede Koks helveds-år: Opereret igen – og er nærmest fallit

Carsten Olsen – bedre kendt som Den Skaldede Kok – kan kigge tilbage på et halvt år, der bestemt ikke er gået, som han havde håbet. Både økonomisk, arbejdsmæssigt og helbredsmæssigt har kokken haft store udfordringer. Nu skal han snart under kniven igen
(Foto: Thomas Laursen)

Han er kendt som den altid glade, smilende og skadede kok. Men det sidste halve år har smilet og det gode humør været svær at finde hos Carsten Olsen.

Kokken – der nok er bedst kendt under navnet Den Skaldede Kok – har nemlig haft dét, han selv kalder et ”helveds-år”. Både økonomisk, arbejdsmæssigt og helbredsmæssigt har han haft store udfordringer.

Det fortæller Den Skaldede Kok i et interview med BT.

Den Skaldede kok blev i slutningen af november sidste år hasteopereret for en blodprop i hjertet. Siden har haft store problemer med sit helbred – for Den Skaldede Kok udviklede komplikationer i forbindelse med den ballonudvidelse, han fik foretaget.

Bivirkningerne har betydet, at han ikke har været i stand til at arbejde siden – og økonomien ser derfor dyster ud for den populære kok. Han er nærmest fallit og har været tvunget til at melde sig ud af sit catering-firma 'Den Skaldede Kok'.

Og problemerne efter ballonudvidelsen giver ham ovenikøbet konstante smerter. I forbindelse med operationen udviklede han en såkaldt pseudoaneurisme, der er en slags udposning af blodåren:

- Da jeg tog hjem, var den på størrelse med en halv blomme, og jeg fik at vide, den ville gå i sig selv. Nu er den på størrelse med en halv håndbold. Og i morgen (i dag, red.) skal jeg have den opereret væk. Men det er ikke sikkert, at smerterne går væk. Det gør de måske aldrig, siger Den Skaldede Kok i interviewet med BT.

I 2010 var Den Skaldede Kok også under kniven. Denne gang for at få foretaget en gastric bypass-operation, fordi hans vægt var havnet på usunde 156 kilo. I dag har han tabt næsten 70 kilo.

Se et galleri med hans vilde forvandling i galleriet herunder:

Den Skaldede Kok - vægttab

Sponsoreret indhold