Den falske rugemor var i kontakt med i alt fem par

(Foto: TV 2)

Tirsdag sendte TV 2 dokumentaren "Den falske rugemor", hvor to danske par blev snydt af en rugemor.

Nu viser det sig, at rugemoren Rikke har været i kontakt med flere andre par. Det skriver TV 2

I TV 2 NEWS-programmet "Lippert" fortæller advokat Louise Traberg Smidt, at rugemoren Rikke har været i kontakt med i hvert fald fem par og en kvinde. 

Et af de par er Michelle og hendes mand. Til TV 2 fortæller hun, at Rikke skrev til dem ud af det blå på Messenger.

- Allerede to dage efter talte vi sammen om at tage kontakt til en fertilitetsklinik. Det lyder naivt, men vi var desperate, fortæller Michelle til TV 2

Parret aftalte hurtigt at mødes med Rikke, men hun ville have penge for at dække transport. Og da parret stod ansigt til ansigt med den potentielle rugemor, begyndte alarmklokkerne at ringe.

- Der var noget med hendes fremtoning, og jeg sagde til min mand, at det tror jeg ikke går, det her, fortæller Michelle. 

Fravalget af Rikke viste sig efterfølgende at være en fornuftige beslutning. 

I dokumentaren "Den falske rugemor", der blev sendt på TV 2 tirsdag, bliver sagen om rugemoren Rikke foldet ud. 

I foråret 2016 aftaler den sjællandske kvinde at blive rugemor for to barnløse par. Rikke rejser til Cypern med de to par og bliver insemineret med befrugtede æg med få dages mellemrum. 

Parrene er ikke klar over, at Rikke kører dobbeltløb, og hun fortæller også de to par, at hun ikke er blevet gravid efter fertilitetsbehandlingen. 

Det er hun imidlertid, og da det går op for de to barnløse par, begynder en kamp om de tvillinger, der kom ud af fertilitetsbehandlingen på Cypern. Sagen kører stadig i Statsforvaltningen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close