Nyheder12. juli 2016

Se billederne: De kendte strømmer til Mads Holgers bisættelse

En time før bisættelsen af den kendte radiovært og debattør Mads Holger strømmer kendte til. Der er plads til omkring 1.000 gæster i den gamle kirke, og det forventes, at den bliver fyldt til bristepunktet med venner og familie til den afdøde debattør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendte_til_kirke_front.jpg
 Foto: Claus Poulsen og Thomas Laursen

Han var en karismatisk og populær figur i det københavnske natte- og kulturliv. Han var altid festens naturlige midtpunkt.

Og at Mads Holger havde mange venner, blev i den grad slået fast i dag klokken 12.

Her begyndte det nemlig at strømme til med familie og venner, der alle ønsker at følge Mads Holger på hans sidste rejse.

Mads Holger valgte forrige mandag at tage sit eget liv i familiens sommerhus – og i dag klokken 13 bliver han bisat fra den gamle Garnisonskirke i København.

Der er en særlig grund til, at familien har valgt den gamle kirken på Sankt Annæ Plads i hjertet af København. Kirken havde nemlig en helt særlig betydning for Mads Holger. Han blev blandt andet gift med journalist Paula Larrain i Garnisonskirken – og det var også fra den gamle kirke, at hans mormor blev begravet.

Kirken har plads til omkring 1.000 gæster. Man forventer, at kirken vil blive fyldt.

Selve bisættelsen begynder klokken 13. Den officielle ceremoni slutter ved kirken. Bagefter samles familien og de nærmeste venner.

Se billeder fra bisættelsen herunder. Galleriet opdateres løbende i takt med at folk ankommer:

De kendte strømmede til Mads Holgers bisættelse

Mads Holger blev fundet død sidste mandag, efter at han havde valgt at tage sit eget liv i familiens sommerhus på Thurø på Sydfyn, blot 38 år.

Mads Holger efterlader sig mor, lillesøster, to mostre samt kæresten Kathrine Maria Amann.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_21.png

Sponsoreret indhold