Nyheder25. september 2016

De bedste kendte Instagram-profiler

Flere danske kendte skiller sig ud med deres Instagram-profiler, og det er muligt at finde en profil for enhver smag
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/bubber-saelger-hus1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Hvilken Instagram-profiler skal man vælge at følge, hvis man godt kan lide flotte kager? Eller hvad nu, hvis man godt kan lide den morsomme del af politik?

Vi har her samlet vores bud på de bedste Instagram-profiler blandt de danske kendte, kongelige og politikere, så der er noget for en hver smag. Kig listen igennem for at finde ud af, om der er nogen, du mangler at følge.

Hvis du godt kan lide flotte billeder:

Niels Kristian Meyer, bedre kendt som Bubber, er blevet lidt af et Instagram-fænomen, og hans billeder vil klæde alles Instagram-feed. På hans profil ligger et utal af flotte billeder, og der er brugt et filter, der virkelig får detaljerne til at springe frem på de mange stjerneskud.

Hvis du godt kan lide lidt stjernedrys og selfies:

Skuespilleren Roland Møller har åbenbart et skjult talent for selfies. I hvert fald er hans Instagram-profil plastret til med dem, og det er både store og små stjerner, der stiller op til foto med Hr. Møller. Senest er det Liam Neeson, der har stået model for Roland. Billedet er faktisk taget til Rolands mor, der er stor fan af den irske skuespiller.

Hvis du godt kan bruge at trække på smilebåndet:

Jacon Riising har haft stor succes med at hive hans mor med rundt i verden og prøve de mærkeligste ting. Hans mor er da også med på mange af billederne på hans profil, men det er også de diskrete, men morsomme ting, der fanger Riisings øje. Og så er han ikke bange for at hive telefonen frem og tage et billede - og dele det med hans 41.600 følgere.

Signe Molde står for "Quizzen med Signe Molde", hvor der bliver gået godt til den. Særligt hendes promo-videoer, hvor hendes lille datter spiller en vigtig rolle, har fået meget opmærksomhed. Men den søde TV-vært er stort set lige så ironisk og morsom, når hun fanger akavede og pinlige situationer på sin Instagram-profil.

Hvis du godt kan lide lidt uformel politik:

Det kan af og til være temmelig tørt, det der politik. Heldigvis har vi en del politikere, der har taget skeen i den anden hånd og servere let fordøjelige budskaber - gerne gennem deres sociale medie-profiler. Eksempelvis er Uffe Elbæk, Johanne Schmidt-Nielsen og Søren Pind ikke blege for at bruge deres profiler til andet end politiske budskaber.

Hvis du godt kan lide de kongelige:

Er du pjattet med Frede og Jokke, så er der ikke så meget andet at gøre end at følge Det Danske Kongehus på Instagram. Billederne bliver af og til knipset af de kongelige selv, og det er der altså noget lidt særligt ved. Forvent dog ikke at se prinserne og prinsesserne i nattøj og morgenhår. Men der er stadig billeder på profilen, som du ikke får at se andre steder.

Hvis du godt kan lide at kigge på danske modeller:

Dem har vi naturligvis en del af, men de to bedste bud er Nina Agdal og Clara Rosager. Nina dater som bekendt Leonardo Dicaprio, men der er endnu ingen billeder af ham, på hendes profil. Dog er der masser billeder af Nina uden så meget tøj på. Clara Rosager har det ægte danske look, og den nydelige blondine har gang i masser af projekter i både Danmark og udlandet. Hun er helt sikkert en, man bør holde øje med.

Hvis du godt kan lide at kigge på søde babyer:

Dem er der også masser af for tiden, så det er ikke sikkert, at det er en tørst, du har brug for at få stillet. Er du imidlertid i underskud af tykke kinder, store øjne og nuttet babytøj, er Amalie Szigerty langt fra bange for at dele billeder af hendes baby Josephine. Flere billeder om dagen faktisk. Har du brug for en dosis baby-billede, men ikke er helt så hungrende hele tiden, ligger Sarah Grünewald inde med sin lækre søn Luis, der er særdeles fotogen.

Hvis du godt kan lide billeder af lækker mad:

"Den Store Bagedyst" er i fuld gang, men de mange kager har heldigvis ikke bevæget sig ind på Metter Blomsterbergs Instagram-profil. Her er der i stedet plads til både almindelige mad og hendes egne kreationer, så man kan få lidt guf til øjnene. Det anbefales dog ikke at kigge med, hvis man er lidt sulten. Et andet godt bud er Claus Meyers profil, hvor der er masser af billeder af lækker mad. Eksempelvis laver de hos Meyers Deli nok landets bedste flæskestegssandwich.

Sponsoreret indhold