Nyheder2. november 2018

DBU færdig med Bendtner indtil videre - Rosenborg freder ham

Rosenborg freder Bendtner totalt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/70236352.jpg
 Foto: Hans Arne Vedlog

Den 30-årige angriber Nicklas Bendtner blev fredag i Københavns Byret idømt 50 dages ubetinget fængsel for vold mod en taxichauffør natten til den 9. september i det indre København.

Retten fandt det bevist at Nicklas Bendtner både slog chaufføren med knytnæve og efterfølgende sparkede den liggende chauffør.

Chaufføren pådrog sig dobbelt kæbebrud ved det hårdtslående møde med Bendtner og har siden episoden været sygemeldt fra sit arbejde som hyrevogsnchauffør.

Nicklas Bendtners advokat Anders Nemeth ankede umiddelbart efter domsafsigelsen dommen til landsretten.

Nicklas Bendtner udtalte sig ikke efter dommen, men gik direkte fra byretten ind i en sort bil med tonede ruder.

Inden dommen i dag havde landstræner Åge Hareide udtalt, 'at det var utænkeligt med en voldsdømt spiller på landsholdet'.

Han var knap så kategorisk, da han udtalte sig efter dommen.

- Det er selvfølgelig trist for Nicklas, at han er blevet dømt, siger Åge Hareide til BT.
Men han vil ikke dømme Nicklas Bendtner helt ude af landsholdet efter en eventuel afsoning efter ankesagen, hvis Bendtner igen når op på landsholdsniveau. - Hvis han er god nok til at spille på landsholdet, så kan han komme tilbage. Hvis man har modtaget en dom, og denne er afsonet, skal man ikke forfølge folk, siger Åge Hareide til BT. Fra Nicklas Bendtners klub, Rosenborg, lyder helt andre toner.
Klubben total-freder danskeren - også selv om byrettens dom bliver stadfæstet i landsretten. Det er klubbens forventning, at Bendtner er på banen for klubben i den bedste norske række allerede på søndag. Det siger Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug.
– Selvfølgelig er det en alvorlig sag og en uheldig sag for både Rosenborg og Nicklas Bendtner. Men han fortsætter i Rosenborg, siger Dyrhaug til norske TV 2 Sporten. – Det får altså ingen konsekvenser for Bendtner? – Som jeg siger, er han fortsat fodboldspiller i Rosenborg. Det er det danske retssystem, der dømmer, og derefter fortsætter han i Rosenborg. - Så han får lov at blive, også selv om dommen stadfæstes i landsretten?, vil TV 2 Sporten vide. – Det gør han, svarer Moe Dyrhaug kontant.

Sponsoreret indhold