Dar Salim: Vil ikke tvangsfodre danskerne med sine film

Dar Salim er lige nu aktuel i hævndramaet \

Dar Salim er lige nu aktuel i hævndramaet "Underverden".

Foto: Kaspar Wenstrup

Den 39-årige skuespiller er lige nu aktuel i actiondramaet ”Underverden”, hvor han spiller rollen som en kirurg, der søger retfærdighed efter mordet på broderen. 

”Underverden”, der havde premiere i januar, har allerede fået meget opmærksomhed fra offentligheden, og biografbilletterne er blevet revet væk. Og populariteten og de gode anmeldelser er noget, der betyder meget for ”Dichte”-skuespilleren. 

- Vi er meget glade for anmeldelserne, men det vigtigste er jo, at folk ser den. Så jeg er meget lykkelig i denne weekend, når jeg kan se, at den ligger som den bedst sælgende, sagde han i et interview med Blockbusters Søren Høy.

Og selve promoveringen af filmen er også noget som Dar Salim har fokuseret meget på, og han har blandt andet arrangeret bloggervisninger på ”Underverden”. Og det er der en helt speciel grund til. 

- Det er vigtigt at komme ud til folk, at de ser filmen, og så kan få lov til at anbefale den til deres venner. Der tror jeg er vejen frem – mere end at være med i ”Go’ Aften Danmark” for eksempel, lød det fra Dar Salim. 

Dar Salims taktik med brugen af anderledes promovering har netop været, at nå ud til publikum på en anden måde. 

- Man skal ikke proppe noget ned i halsen på folk, men give dig en mulighed for at se den, og hvis du kan lide den, så anbefal den til dine venner, fortsatte han. 

Dar Salim er ved dette års Robert Prisen nomineret i kategorien bedste mandlige hovedrolle i TV-serien ”Dichte”, og ikke for filmen ”Underverden”, der først kan blive nomineret ved Robert Prisen 2018. 

Se klippet med Dar Salim herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close