Bravo! Dar Salim hædret med stor international pris

Foto: Erlend Štaub

Han er uden tvivl en af de mest populære skuespillere i Danmark for tiden, og nu bliver Dar Salim også hyldet for sine evner af det store udland.

I lørdags blev Tallin Black Nights Film Festival, som er en af Nordeuropas største filmfestivaler, afholdt i Estland, og her var der stor dansk succes.

Dar Salim løb nemlig med en af aftenens aller største priser, da han blev kåret som "Best Actor" for sin rolle i den nye danske film "Til vi falder".

Artiklen fortsætter under billedet

Dar Salim og Lisa Carlehed i filmen Til vi falder

I den allerede nu prisbelønnede film spiller Dar Salim over for den svenske skuespiller Lisa Carlehed (Foto: Jacques Mezger)

Filmen, der har premiere i Danmark til april næste år, har Dar Salim i en af de to bærende roller, og det har han altså gjort så godt, at der nu falder en pris af til den dygtige skuespiller, som faktisk også er uddannet pilot.

I "Til vi falder" spiller Dar Salim over for den svenske skuespiller Lisa Carlehed.

Prisbelønnet år

Mens vi er i gang med den sidste måned af 2018, kigger Dar Salim tilbage på et år med nærmest lutter succes for hans vedkommende.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Tidligere i år blev han hyldet ved Zulu Awards, da han modtog prisen som "Årets danske skuespiller" for sin rolle i den danske film "Underverden", hvor Dar Salim spiller hovedrollen.

Artiklen fortsætter under billedet

Dar Salim med prisen som "Årets danske skuespiller ved Zulu Awards 2018. Her er han sammen holdet fra filmen "Underverden" (Foto: Thomas Laursen)

Efter de mange roser for hans benhårde skuespil i "Underverden", nåede Dar Salim knap nok at slappe af, før han igen blev rost til skyerne for sin rolle i TV2-serien "Kriger.

Men du er nødt til at vente et par måneder for at se Dar Salim folde sit talent ud, "Til vi falder" får nemlig først premiere i Danmark den 25. april 2019.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close