Nyheder21. juli 2016

Danske Ninas bedstemor advarer Leonardo DiCaprio

Nina Agdals bedstemor understreger, at der vil være konsekvenser, hvis Leonardo DiCaprio ikke behandler den danske model ordentligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nini.jpg
 Foto: All Over Press

Hede strandbilleder af den danske supermodel Nina Agdal og den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio viser, at de to kendisser i høj grad nyder hinandens selskab.

På billederne kan man se parret kysse og kramme, men Nina Agdals bedstemor synes åbenbart, at det er nødvendigt at sende en lille advarsel i Leonardo DiCaprios retning.

Nina Agdals bedstemor Lona bekræfter forholdet mellem stjernerne over for den britiske avis Daily Mail, men bedstemoren understreger samtidig, at det får konsekvenser, hvis den 41-årige "The Revenant"-skuespiller ikke behandler undertøjsmodellen ordentligt.

- Vi har endnu ikke hilst på ham, men vi håber på, at han behandler hende ordentligt. Ellers får han med mig at bestille, siger Nina Agdals bedstemor Lona til Daily Mail.

Bedstemoren fortæller også til Daily Mail, at den 24-årige Victoria's Secret-model og Leonardo DiCaprio har kendt hinanden i seks år.

Det er to år siden, at rygterne begyndte at svirre om, at den verdenskendte skuespiller Leonardo DiCaprio og modellen Nina Agdal dannede par.

Stjernerne blev set sammen i 2014, hvor de tilbragte tid sammen i byen The Hamptons, der ligger øst for den amerikanske storby New York.

"Titanic"-stjernen Leonardo DiCaprio er dog kendt for at have været kærester med ikke så få kvindelige Hollywood-stjerner og supermodeller.

Gennem tiden har han blandt andet dannet par med modellerne Naomi Campbell og Giselle Bundchen.

Sponsoreret indhold