Nyheder20. juli 2016

DiCaprios danske Nina afslører druktip

Man kan sagtens blive snalret uden at tage voldsomt på, siger modellen Nina Agdal, der for nylig er spottet kysse stjerneskuespilleren Leonardo DiCaprio
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina_agda.jpg
 Foto: All Over

Supermodellen Nina Agdal har flashet formerne på forsiden af det legendariske magasin Sports Illustrated og i edderdyrt undertøj for det eksklusive lingeribrand Victoria's Secret.

Tidligere har den 24-årige danske darling fortalt, at kroppen kræver sund mad og træning for at forblive toptunet, men den står ikke udelukkende kun på squats og spinatblade, fortæller hun nu.

Man kan nemlig sagtens stadig have det sjovt, sippe champagne og skeje ud, uden at formerne bliver flommede.

- Jeg prøver på ikke at drikke for mange kalorier, og der er ret mange kalorier i alkohol. Så jeg prøver at begrænse indtaget af stærke drinks, fortæller Agdal i et interview med mediet Page Six og kommer samtidig med sit tipsy-tip.

Se flere flotte billeder og video af Nina Agdal i galleriet øverst.

- Jeg elsker champagne. Det, man kan gøre, hvis man vil have et par glas champagne, er også at tilføje et shot vodka.

- Så man drikker to glas champagne med et vodkashot i, og så er du godt kørende. Der er færre kalorier i, lyder det fra Agdal.

Om vodkashots og champagne står på menuen, eller om hun udelukkende lever af kærlighed og kildevand for tiden, afslører Agdal dog ikke.

I midten af juli dukkede der billeder op af den danske darling i fingerfletteri, kærlige kys og hede omfavnelser med den verdensberømte Hollywood-stjerne Leonardo DiCaprio under en strandtur.

Se billeder herunder af Nina Agdal herunder:

Nina Agdal

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_28.png

Sponsoreret indhold