Hollywood 7. juli 2016

DiCaprio i paradis med Nina

DiCaprios danske harem er blevet reduceret til én kvinde. Nu sværmer kun Nina Agdal for stjernen – og forleden var de to på vild luksusferie på Bahamas
(Foto: All Over Press)
  Der er kamp til stregen!  Men lige nu fører 24-årige Nina Agdal over Solveig Mørk, 21. 
 
Foto: All Over Press
Nina, kære Nina ... Den danske topmodel var på forsiden af det berømte mandeblad Sports Illustrateds 50-års jubilæumsnummer sammen med to andre modeller. Et scoop i den branche. (Foto: All Over Press)    De to danske modeller kæmper om Hollywood-ungkarlen Leonardo DiCaprios eftertragtede hjerte.    Normalt udspiller dramaet sig i New York, men lige nu er Nina 41-årige Leos date på en vild luksusferie til Bahamas.   
  Det kan New York Post fortælle. – De to er på romantisk tur til Bahamas, skriver avisen.   Og en kilde bekræfter forholdet over for SE og HØR:  – Det er svært at sige, om de decideret er kærester, for det er jo ingen hemmelighed, at der er mange piger omkring Leo.  
Foto: All Over Press
Når 24-årige Nina ikke lufter Leo, lufter hun sin vovse i New Yorks gader. (Foto: All Over Press)   Men de ser hinanden, og de dater, og selvfølgelig er de romantiske sammen, siger kilden.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  En lille fjer på De to turtelduer indtog øparadiset forleden, men blev ikke længe på hovedøen. I stedet gik turen til det ekstremt eksklusive øresort, Over Yonder Cay, som ligger på en privatejet ø.  
  Et ophold koster 510.000 kr. pr. nat – og man skal minimum blive i syv dage.   Det bringer således prisen op på svimlende 3.570.000 kr. – som rundt regnet er det samme beløb, du skal af med for en treværelses ejerlejlighed i København.  
Foto: All Over Press
Aaah! Er der noget som ros é i sommervarmen? (Foto: All Over Press)   Men Leo og Nina har også kunnet boltre sig i vild luksus.    På Over Yonder Cay findes kun fire hytter – så man kan være nogenlunde sikker på at være i fred for skrigende fans og andre nysgerrige øjne.   Allerede inden ankomst skal man meddele kokken, hvilke præferencer man har kostmæssigt – og så tilrettelægger han maden efter éns helt egen smag – med stor fokus på den lokale tropiske seafood.   Vin- og champagnelisten er også imponerende, så der er rig mulighed for også at få en lille fjer på på den smukke ø.  
Foto: All Over Press
Hvem skal jeg vælge? Leos hjerte banker både for danske Solveig og Nina Agdal – og lige nu er det Nina, der fører. (Foto: All Over Press)
  Solveig lurer Alligevel vil DiCaprio nok komme til at savne sin anden danske flirt, Solveig Mørk Hansen.   Over Yonder Cay er nemlig en såkaldt bæredygtig ø med vindmøller.  
 
Foto: All Over Press
Det er ikke mange uger siden, at danske Solveig Mørk Hansen, 21, og Leo var på hyggecykeltur ved Central Park på newyorkerbycykler.   Alt på øen bliver gjort nænsomt med stor respekt for miljøet – og det er noget, Leo og Solveig sammen går op i.   – De har en fælles passion, miljøet – og de taler om, hvor vigtigt det er at give tilbage, sagde Solveigs pressetalskvinde, Maj Hanghøj fra Unique Models, til SE og HØR for en måned siden.   SE og HØR har kontaktet Nina Agdals danske agent fra Elite Models, og officelt har de ingen kommentarer til hendes forhold til Leonardo DiCaprio.  

Sponsoreret indhold