Nyheder 16. juni 2014

Danske Nicklas er verdens smukkeste

Se billederne af den labre 23-årige
Af af
Han er netop blevet kåret til Mr. World 2014 - og så er han dansker
Han er netop blevet kåret til Mr. World 2014 - og så er han dansker
Foto: Missandmisterofdenmark.comDet kan godt være, at Danmark ikke ligger i top, når det kommer til fodbold.

Men i skønhedskonkurrencer stryger vi direkte ind på en førsteplads. Eller det vil sige: 23-årige Nicklas Pedersen med det søde smil stryger direkte ind på førstepladsen.

Den unge flotte fyr vandt i går titlen som verdens mest eftertragtede mand, Mr. World 2014, i Torbay, England. De sidste 16 dage har Nicklas Pedersen været i den engelske by, hvor han sammen med 46 andre konkurrerede om titlen som Mr. World 2014.

LÆS OGSÅ: Lisa Lents: Mig, Kevin og en trans

LÆS OGSÅ: Lisa Lents i Korea: Så er vi endeligt i gang

Og tidligere søndag aften kunne den unge herre så løfte armene i vejret og lade sig hylde som Mr. World. Sejren er fortjent, men slet ikke til at forstå, siger Lisa Lents, som siden 2010 har været skønhedslandstræner for de danske Mr. World-deltagere:
Nicklas Pedersen efter sejren (Foto: Missandmisterofdenmark.com)


- Det er fuldstændigt vanvittigt, at vi har vundet Mr. World 2014! Da Nicklas kvalificerede sig i Top 10, var vi mere end tilfredse, vi nåede vores delmål. Jeg sagde til Nicklas at hvis han når så langt, skulle vi bare have sejren hjem! Vi har forberedt os på konkurrencen i de sidste fire måneder, og Nicklas har virkelig knoklet, siger Lisa Lents i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det kræver både en meget stærk fysik, at kunne klare sig så godt i konkurrencen, samtidig skal man have en stærk psyke, planlægge en taktik osv osv. Selvom Nicklas har været favorit blandt mange helt fra start, var det ikke ensbetydende med at han ville vinde. Det kan godt være at Danmark ikke er med til VM i fodbold, men vi har lige vundet VM i skønhed & sport! Jeg er en meget stolt skønhedslandstræner lige nu! Hverken Nicklas eller jeg forstår hvad der er sket!, siger Lisa Lents.Flot fyr (Foto: Missandmisterofdenmark.com)
23-årige Nicklas Pedersen vandt titlen som Mr. World 2014 (Foto: Missandmisterofdenmark.com)

Nicklas Pedersen skulle ifølge planen være landet i Danmark i dag, mandag, men på grund af sejren og de mange interview er det nu udsat.

Sponsoreret indhold